Magazin

Négy recept az őszi konyhához Négy recept az őszi konyhához

A Herbaria csodálatos ínyenc fűszerkeverékeivel jól felszerelkezhet az őszre. Négy ízletes receptet mutatunk be az ízlelőbimbói elkápráztatásához.

Fahéjas csiga-nap! Fahéjas csiga-nap!

Fika. Valószínűleg ezt a kifejezést a legtöbb ember Svédországgal köti össze. És mi az, ami nem hiányozhat, ha egy kellemes kávét fogyaszt Svédországban? Pontosan: fahéjas csiga! Október 4-én ünneplik a svédek a Kanebullens dagot - a fahéjas...

Recept: Street Food Izraelből Recept: Street Food Izraelből

Szereti a Street Food-alkotásokat? Ezzel a könnyű, húsmentes izraeli recepttel a forró napokon és trópusi éjszakákon egy ízletes Sabich készíthető - pizza másképp -, amellyel magát és szeretteit is kényeztetheti.

Nyári felfrissülés: Iced Coffee & Cold Brew Nyári felfrissülés: Iced Coffee & Cold Brew

Az Iced Coffee és a Cold Brew a kedvencek közé tartoznak a forró napokon. Hogyan kell elkészíteni ezeket? Egy finom kávéval és néhány tippel, amelyek lehetővé teszik az összes íz teljes kibontakozását.

DIY-sushi: Hasznos tippek kezdőknek és haladóknak DIY-sushi: Hasznos tippek kezdőknek és haladóknak

Házi készítésű sushi? Megfelelő alapfelszereltséggel, kiváló minőségű összetevőkkel és néhány professzionális tanáccsal a kezdők is könnyedén elkészíthetik a kaliforniai tekercseket és még sok mást.

Kisgyermekek és babák: Megfelelő tápanyagok Kisgyermekek és babák: Megfelelő tápanyagok

A Bake Affair kisgyermekeknek és anyukáknak kiváló minőségű összetevőkből készült finom falatokat kínál: a középpontban a regionális bio-gazdálkodás és a gondos feldolgozás áll. A tápanyagok megfelelő keveréke nagyon fontos!