Rólunk

Egyszerű és biztonságos vásárlás a Piccantino üzletében

A Mi szenvedélyünk a világ minden tájáról származó, különböző ételek, italok és fűszerek. Természetesen ezzel nem vagyunk egyedül. Felmerülhet Önben a kérdés, miben különbözünk a többi vállalkozástól?

Széles választék minden ízléshez
Mindig a legjobb finomságokat, a legújabb ételtrendeket és a kulináris klasszikusokat keresi? Akkor nálunk jó helyen jár! A Bio- és a Demeter-minőség ugyanolyan fontos számunkra, mint az alternatív táplálkozási formák és a regionális finomságok. Találja meg kedvenc termékeit, és hagyja magát meglepni - új márkákkal, nagyszerű aromákkal és egzotikus összetevőkkel.

Tisztességes vétel és eladás
Nagy jelentőséget tulajdonítunk beszállítóink kiválasztásának, illetve kínálatunk segítségével hídakat képezünk a kis, regionális termelőktől, a jól ismert nemzetközi márkákig. Gondoskodunk arról, hogy beszállítóink tisztességes árakat kínáljanak, azonban ők is fair feltételekben részesüljenek.

Fenntarthatóan élünk
Túlságosan is szeretjük az ételeket ahhoz, hogy kidobjuk: a niceshops vállalkozás konyhája kulináris finomságokat készít azokból az árukból, amelyeket nem tud időben eladni az eltarthatósági dátum lejárta előtt. Amit pedig itt sem lehet felhasználni, azt a kollégáinknak ajándékozzuk. Így biztos lehet benne, hogy nálunk semmi sem megy kárba.

Apropó konyha: Konyhai csapatunk minden nap frissen készített reggelivel és ebéddel kényezteti a munkatársakat. A fenntarthatóság és a regionalitás itt is nagyon fontos. A naponta elkészített több mint 250 adag étel egy része (max. 2,5%-a az előállítási tömegnek) a cég saját komposzthalmába kerül. Bio-zöldségeink nagy részét regionálisan a MyAcker plus szociális foglalkoztatási projektből szerezzük be, amelyet a Lebenshilfe Soziale Diensten GmbH működtet. Saját céges kertünkben friss fűszernövények és bogyós gyümölcsök teremnek - méheink legnagyobb örömére, akik ezt sok finom mézzel hálálják meg.

A legjobb szolgáltatás a legjobb ügyfelek számára
Azt szeretnénk, hogy ügyfeleink ne csak a legjobb élelmiszerekben, hanem a legjobb ügyfélszolgálatban is részesüljenek. Ide tartozik az egyszerű rendelési folyamat, a biztonságos fizetési mód és a gyors kiszállítás. Barátságos és hozzáértő csapatunk még az áru átvétele után is szívesen válaszol minden kérdésére.