Ecet és Olaj - A tökéletes dresszingért
Az ecetkészítés a történelem egyik legrégebbi élelmiszerelőállítási folyamatához tartozik? Igen, már az ókorban is készült ecet savanyú gyümölcslevekből, amelyeket vízzel keverve italként fogyasztottak. Az olajokat a magas zsírtartalmú gyümölcshúsokból vagy magvakból préselik ki.
Kategóriák:
Ajánlatunk:
-
- A legjobb bio olívákból
- Kivételes íz
- Tisztán mechanikusan gyártott
-
Gölles Manufaktur Schilcher Rozéborecet
125 ml, 250 ml, 500 ml- Stájer specialitás
- Rendkívüli gyümölcsösség
- Nagyon aromás Schilcher szőlő
-
Ölmühle Fandler Bio olívaolaj
100 ml, 250 ml, 500 ml- Erőteljes és gyümölcsös
- Enyhe íz
- Telítetlen zsírsavakban gazdag
Kedvelt termékek
Magazinunkból:
Piccantino Magyar felfedezése:
Piccantino Magyar Előnyei
-
Magyarország: Ingyenes kiszállítás 14.000 Ft-tól *
-
Kiszállítás 1 - 2 munkanapon belül.
-
Ingyenes visszaküldés
-
Biztonságos fizetés SSL-titkosítással