Sonnentor Majoránna

Oregánó testvére

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
  • Mentolos - friss illat
  • Finom fűszernövény aroma
  • Nagyon sokoldalúan felhasználható

Hasonló termékek:

Leírás

A majoránna és az oregánó az árvacsalánfélék családjába tartozó növények, ezért feltűnően hasonlítanak egymásra. A konyhában a mottójuk: vagy az egyik, vagy a másik. A majoránna sokkal enyhébb, finomabb aromájú, mint az oregánó, ízük hasonló, a majoránna kevésbé borsos és finom édes.

Tippek és elkészítés:
A finom illatú majoránna jól megy a kiadós téli ételekhez, mint a burgonya leves, pörköltek vagy vadételek, amelyhez tökéletesen illik a babérlevél és a boróka. A fűszereknövény kiváló káposztás ételekhez vagy hüvelyesekhez, valamint salátákhoz és túróhoz. Tipp: a főzési idő végén adja hozzá, így aromája nem párolog el.

Felhasználás: Szendvicskrém, Kenyér, Mártogatós, Pesto és Pác, Húsétel, Zöldséges étel, Burgonya, Szósz, Leves, Vadétel
Minőségi pecsét: Ellenőrzött biológiai termesztésből
Termékjellemzők: Vegán
Íz: Édes - fűszeres
Származás: Ázsia
Sajátosság: Aprított
Mentes: Ízfokozó, Glutén, Élesztő kivonat, Mesterséges aroma, Mesterséges színezék, Laktóz, Csillagfürt, Zeller, Szezám, Szója, Tojás, Hal, Rákfélék, Tej, Dió, Puhatestű, Mustár, Tönköly, Zöldség / Hüvelyesek, Árpa, Glutamát, Zab, Kukorica, Mandula, Tejfehérje, Rozs, Búza
Terméktípusok: Egyféle gyógynövények

Összetevők

Összetevők:
Majoránna bio

© Copyright der Fotos: Sonnentor

Termékértékelések

5,0 az 5 csillagból
1 (100%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)

1 értékelés