Tartuflanghe Szardella filé olívaolajban és szarvasgombában
Az olasz konyha ínyencei számára
KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben
Hasonló termékek:
Leírás
Piemont lehet, hogy az Alpok lábánál, és nem a tenger mellett fekszik, azonban a szardella számos, a régióra jellemző recept fontos részét képezi. A sós filéket olívaolajban, a piemonti nyári szarvasgombával együtt pácolják. Ideálisak pl. "Bagna Cauda" (meleg mártogatós szósz zöldségekhez) vagy "Acciughe al verde" (szardella fűszernövényszószban) elkészítéséhez.
Tisztán fogyasztva pl. krutonnal vagy crostinivel és vajjal, vagy szószok finomításaként.
Recepttipp "Acciughe al verde":
- Kb. 16 szardella filé
- 2 marék petrezselyem
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 keményre főtt tojássárga
- 1 csésze olívaolaj (extra szűz)
- 2 evőkanál ecet (lehetőleg borecet)
- Só
- Opcionális: egy csipet chili
- A petrezselymet, a fokhagymát és a tojássárgáját aprítsa fel, és egy tálban keverje össze az ecettel és az olajjal.
- Ízesítse sóval és opcionálisan chilivel.
- Öntse a szardellafilékre úgy, hogy teljesen ellepje a folyadék.
- Hagyja állni néhány órát, mielőtt fogyasztaná. Friss fehér kenyérrel tálalja.
Márkák: | Tartuflanghe |
---|---|
Eredet: | Olaszország |
Nyersanyag eredete: | Olaszország |
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tartuflanghe Szardella filé olívaolajban és szarvasgombában
Vásárlók, akik "Szardella filé olívaolajban és szarvasgombában" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:
Magazinunkból:
-
Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 22.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 9.750 termék