Tartuflanghe Szardella filé olívaolajban és szarvasgombában

Az olasz konyha ínyencei számára

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Leírás

Piemont lehet, hogy az Alpok lábánál, és nem a tenger mellett fekszik, azonban a szardella számos, a régióra jellemző recept fontos részét képezi. A sós filéket olívaolajban, a piemonti nyári szarvasgombával együtt pácolják. Ideálisak pl. "Bagna Cauda" (meleg mártogatós szósz zöldségekhez) vagy "Acciughe al verde" (szardella fűszernövényszószban) elkészítéséhez.

Tisztán fogyasztva pl. krutonnal vagy crostinivel és vajjal, vagy szószok finomításaként.

Recepttipp "Acciughe al verde":

  • Kb. 16 szardella filé
  • 2 marék petrezselyem
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 keményre főtt tojássárga
  • 1 csésze olívaolaj (extra szűz)
  • 2 evőkanál ecet (lehetőleg borecet)
  • Opcionális: egy csipet chili
  1. A petrezselymet, a fokhagymát és a tojássárgáját aprítsa fel, és egy tálban keverje össze az ecettel és az olajjal.
  2. Ízesítse sóval és opcionálisan chilivel.
  3. Öntse a szardellafilékre úgy, hogy teljesen ellepje a folyadék.
  4. Hagyja állni néhány órát, mielőtt fogyasztaná. Friss fehér kenyérrel tálalja.
Márkák: Tartuflanghe
Eredet: Olaszország
Nyersanyag eredete: Olaszország

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tartuflanghe Szardella filé olívaolajban és szarvasgombában

Vásárlók, akik "Szardella filé olívaolajban és szarvasgombában" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder