Tartuflanghe Sajtpor fehér szarvasgombával
Koncentrált sajt- és szarvasgomba íz
KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben
Hasonló termékek:
Leírás
A fagyasztva szárítás, más néven liofilizálás egy különösen kíméletes szárítási eljárás, amely megőrzi az élelmiszerek minőségét, ízét és színét. Ez különösen ideálissá teszi a hőérzékeny és jó minőségű élelmiszerekhez.
Ez a Parmigiano Reggiano és fehér Alba szarvasgombából készült fűszerpor a finomságok teljes ízét tartalmazza. Így tökéletes pl.:
- Tészta
- Rizottó
- Levesek
- Salátaöntetek
- Burgonya és zöldség
finomításához.
Tipp: A gyors élvezet elkészítéséhez egyszerűen szórja a parmezán-szarvasgomba port a tésztára, amelyet előzőleg egy kevés vajban vagy olívaolajban megforgatott. Jó étvágyat!
Márkák: | Tartuflanghe |
---|---|
Eredet: | Olaszország |
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tartuflanghe Sajtpor fehér szarvasgombával
Vásárlók, akik "Sajtpor fehér szarvasgombával" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
-
Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 22.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 9.750 termék