Tartuflanghe Sajtpor fehér szarvasgombával

Koncentrált sajt- és szarvasgomba íz

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Leírás

A fagyasztva szárítás, más néven liofilizálás egy különösen kíméletes szárítási eljárás, amely megőrzi az élelmiszerek minőségét, ízét és színét. Ez különösen ideálissá teszi a hőérzékeny és jó minőségű élelmiszerekhez.

Ez a Parmigiano Reggiano és fehér Alba szarvasgombából készült fűszerpor a finomságok teljes ízét tartalmazza. Így tökéletes pl.:

  • Tészta
  • Rizottó
  • Levesek
  • Salátaöntetek
  • Burgonya és zöldség

finomításához.

Tipp: A gyors élvezet elkészítéséhez egyszerűen szórja a parmezán-szarvasgomba port a tésztára, amelyet előzőleg egy kevés vajban vagy olívaolajban megforgatott. Jó étvágyat!

Márkák: Tartuflanghe
Eredet: Olaszország

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tartuflanghe Sajtpor fehér szarvasgombával

Vásárlók, akik "Sajtpor fehér szarvasgombával" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder