Sapore di Sole Bio Pisztácia pesto fenyőmaggal és mazsolával

Ízletes olasz receptúra a lakomákhoz

2.906 Ft 3.420 Ft -15%

(32.289 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 90 g

Kiszállítás október 07., péntek-ig, amennyiben ma 10:00-ig rendel.

Még 5 darab raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 14.000 Ft-tól.
Szállítási és visszaküldési információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Hamisítatlanul aromás és kiadós
  • Tésztákhoz, húsokhoz és sok máshoz
  • Vegán és rostban gazdag

Cikkszám: EF-570013, Tartalom: 90 g, EAN: 8052286873474

Leírás

Pisztácia, fenyőmag, extra szűz olívaolaj (hidegen préselt olaj) és a legjobb bio minőségű mazsola található meg ennek a tipikus olasz pestonak a receptúrájában! A csodálatos aromák minden tésztakülönlegességhez passzolnak, valamint tökéletesek grillételek kísérőjeként vagy zöldséges ételek finomításához. Plusz: A vegán pesto magas rosttartalommal rendelkezik.

Felhasználás: Mártogatós, Pesto és Pác, Mediterrán konyha, Vegetáriánus étel
Minőségi pecsét: EU- / nem-EU Bio jelölés
Termékjellemzők: Vegán, Vegetáriánus
Származás: Olaszország
Allergének: H - diófélék, N - szezámmag
Terméktípusok: Pesztók és Tészták, Dips
Tárolási útmutató: Szobahőmérsékleten tárolandó, Felbontás után hűvös helyen tárolandó és rövid időn belül fogyassza el

Összetevők

  • 60% pisztácia [1]
  • extra szűz olívaolaj [1]
  • 0,5% fenyőmag [1]
  • 0,5% mazsola [1]
  • szerecsendió [1]
  • fekete bors [1]
  1. ellenőrzött biológiai gazdálkodásból

Nyomokban más dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.

Tápérték

Tápérték / 100 g
energia tartalom2977 / 711 kj / kcal
zsír70 g
  ebből telített zsírsavak8,3 g
  ebből telítetlen zsírsavak6,2 g
szénhidrát6,2 g
  ebből cukor4,1 g
fehérje11,4 g
ballasztanyag6,3 g
0,3 g

Bio Pisztácia pesto fenyőmaggal és mazsolával Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Sapore di Sole Bio Pisztácia pesto fenyőmaggal és mazsolával

Hasonló termékek: