Márkabemutató: Staud’s

Márkabemutató: Staud’s

A nagy múltú, osztrák családi vállalkozás elmondása szerint nincs különösebb titok. Az összehasonlíthatatlan ízélmény, amit a Staud's termékek nyújtanak, csak a legmagasabb minőség révén érhető el. A Staud's márka édes és savanyított finomságai a legtisztább ízélményt, valamint a legmagasabb minőséget garantálják. A cég egyedülálló módon ötvözi a hagyományt a modernitással.

A valódi, osztrák családi regény

A cég története rendkívül hosszú múltra tekint vissza. Az Osztrák-Magyar Monarchia idején, 1883-ban alapították. Abban az időben gyümölcs- és zöldségkereskedés volt, amely a nagy múltú Wiener Brunnenmarkt közepén volt megtalálható - ez a hely régóta változatlan maradt.

Minden generáció továbbadta a tudását a következőnek, azonban nemcsak ezt, hanem a kézművesség és a természet iránti szeretetet is. Ezek az értékek ambícióval, innovatív ötletekkel és kereskedői készségekkel kombinálva biztosítják, hogy a vállalkozás manapság is sikeres.

1971-ben Hans Staud vette át édesapja vállalkozását. A céget áthelyezték a bécsi Ottakringbe, ahol zöldség- és gyümölcsfeldolgozásra specializálódtak. Először uborkát és sárgabarack kompótot kezdtek árusítani, amely gyors sikert eredményezett. Ma több, mint 200 különböző savanyított és édes finomságot kínálnak.

A brunnenmarkti üzlet még mindig a vállalkozáshoz tartozik, és ad otthont a Staud's pavilonnak, amely nagyon ismert az ínyencek körében.

A termékek széles választéka

A Staud's termékei megfelelnek a legszigorúbb tisztasági törvényeknek, így garantálva a kiváló minőséget. A különböző finomságok adalékanyagok hozzáadása nélkül készülnek.

A Staud's a termékek széles választékát kínálja, a gyümölcsszirupoktól kezdve, a kompótokon át, a lekvárokig és a savanyított zöldségekig. A Staud's összetéveszthetetlen márkajelzése a nyolcszögletű üveg és a fekete fedél. A kiváló minőségű kínálat finom alkotásai már nem csak Ausztriában, hanem az egész világon elérhető. A cég nevét már Tokiótól New Yorkig ismerik.

Fedezze fel a Staud's savanyú és édes fimonságainak széles választékát Piccantino üzletünkben!