Rosenfellner Mühle Bio Hajdina Kenyérkeverék - gluténmentes
Ropogós élvezet
KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben
Leírás
Kiváló minőségű hajdinából, hozzáadott kukoricával. burgonyával, és kölessel - egy ellenállhatatlanul finom, diós ízvilág.
Elkészítés:
Öntse a keveréket egy keverőtálba, majd kb. 400 ml langyos vízzel, 2 evőkanál olajjal és kb. 11 g száraz élesztővel gyúrja össze, amíg egy sima masszát nem kap . Helyezze a tésztát egy kizsírozott és liszttel meghintett (rizsliszt) formába, és hagyja kb. 45 percig szobahőmérsékleten pihenni, majd helyezze előmelegített sütőbe, és süsse készre.
Sütés:alsó/ felső sütés: kb. 220° C (előmelegített); forrólevegős sütés: kb. 200° C (előmelegített) sütési idő: a középső tartósínen kb. 45-60 perc.
Márkák: | Rosenfellner Mühle |
---|---|
Eredet: | Ausztria |
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Rosenfellner Mühle Bio Hajdina Kenyérkeverék - gluténmentes
Hasonló termékek:
Vásárlók, akik "Bio Hajdina Kenyérkeverék - gluténmentes" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
-
Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 9.950 termék