Rosenfellner Mühle Bio Hajdina Kenyérkeverék - gluténmentes

Ropogós élvezet

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Kiváló minőségű hajdinából, hozzáadott kukoricával. burgonyával, és kölessel - egy ellenállhatatlanul finom, diós ízvilág.

Elkészítés:
Öntse a keveréket egy keverőtálba, majd kb. 400 ml langyos vízzel, 2 evőkanál olajjal és kb. 11 g száraz élesztővel gyúrja össze, amíg egy sima masszát nem kap . Helyezze a tésztát egy kizsírozott és liszttel meghintett (rizsliszt) formába, és hagyja kb. 45 percig szobahőmérsékleten pihenni, majd helyezze előmelegített sütőbe, és süsse készre.
Sütés:alsó/ felső sütés: kb. 220° C (előmelegített); forrólevegős sütés: kb. 200° C (előmelegített) sütési idő: a középső tartósínen kb. 45-60 perc.

Márkák: Rosenfellner Mühle
Eredet: Ausztria

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Rosenfellner Mühle Bio Hajdina Kenyérkeverék - gluténmentes

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Bio Hajdina Kenyérkeverék - gluténmentes" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder