Peperita Bio Chili por - Aji Nr. 1, 12 g

Enyhe, sárga chili Peruból, gyömbér jegyekkel

1.814 Ft 2.140 Ft -15%

(151.167 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 12 g

Kiszállítás április 19., péntek-ig, amennyiben csütörtök 00:00-ig rendel.

raktáron

Mennyiségi kedvezmény

  • 2 vásárlásától csak 1.601 Ft / darab -25%

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Csípősségi fok: 1/10
  • Gyümölcsös aroma
  • Demeter minősített

Cikkszám: PEP-C010, Tartalom: 12 g, EAN: 8057741330011

Leírás

Az Aji chili, más néven Capsicum baccatum, finom jegyekkel és kellemes aromával rendelkezik, valamint erősen emlékeztet a citrusfélékkel kevert gyömbér ízére. Ezek az ízek kiválóan kombinálhatók halakkal és zöldségekkel.

Tudnivalók az Aji chiliről:

  • 0 / 500 ° SHU Scoville
  • Csípősségi fok: 1/10
  • Hidegen szárított 35 ° / 38 °
  • Szín: kezdetben világos sárga, végül aranysárga
  • Alak: hosszúkás
  • Méret: 12/15 cm
  • Íz: édes, finom gyömbér, citrusfélék és tavaszi virágok jegyei.
  • Kiváló sült zöldségekhez és halakhoz

  • Felbontást követően hőtől és fénytől védett helyen tárolandó
  • Ne tárolja hűtőszekrényben
  • Üvegből készült csomagolás, szilikon fedéllel

Tipikus olasz recept hal carpaccio-hoz:

Lépés: Keverjen össze egy kiskanál Aji chili port egy csipet sóval és néhány csepp citromlével

2. lépés: Vegyen egy csészét, és keverje el mindet szűz olívaolajjal

3. lépés: Tárolja a carpaccio-t fénytől védett helyen, légmentesen záródó üvegben, vagy fogyassza azonnal!

Márkák: Peperita
Minőségi pecsét: Demeter
Eredet: Olaszország
Összetevők
  • Pulver der Aji chili - Capsicum Baccatum

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Peperita Bio Chili por - Aji Nr. 1

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Bio Chili por - Aji Nr. 1" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder