Molino Spadoni Aceto Leonardo Spadoni - Vörösborecet

Hideg és meleg ételek ízesítéséhez

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Vörösborecet-különlegesség Emilia Romagna-ból, amely az első osztályú pármai sonka, mortadella, parmezán és tésztaváltozatok hazája: a hagyományos nagy tölgyfahordós érlelés - az úgynevezett Lento a Truciolo módszer - révén a borban lévő alkohol lassan, baktériumok segítségével ecetté alakul. Az ecet ezután még egy évig érlelődik tölgyfahordóban; az íze ezáltal erőteljes-fűszeres lesz, valamint izgalmas aromák bontakoznak ki.

Márkák: Molino Spadoni
Eredet: Olaszország
Kiegészítők

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Aceto Leonardo Spadoni - Vörösborecet

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Aceto Leonardo Spadoni - Vörösborecet" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder