Molino Spadoni Aceto Leonardo Spadoni - Vörösborecet
Hideg és meleg ételek ízesítéséhez
KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben
Hasonló termékek:
Leírás
Vörösborecet-különlegesség Emilia Romagna-ból, amely az első osztályú pármai sonka, mortadella, parmezán és tésztaváltozatok hazája: a hagyományos nagy tölgyfahordós érlelés - az úgynevezett Lento a Truciolo módszer - révén a borban lévő alkohol lassan, baktériumok segítségével ecetté alakul. Az ecet ezután még egy évig érlelődik tölgyfahordóban; az íze ezáltal erőteljes-fűszeres lesz, valamint izgalmas aromák bontakoznak ki.
Márkák: | Molino Spadoni |
---|---|
Eredet: | Olaszország |
Kiegészítők
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Aceto Leonardo Spadoni - Vörösborecet
Vásárlók, akik "Aceto Leonardo Spadoni - Vörösborecet" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
-
Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 22.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 9.750 termék