Herbaria Moon Milk - Ajurvédikus italkülönlegességekhez

Herbaria Moon Milk - Ajurvédikus italkülönlegességekhez

A Moon Milk segítségével bárki könnyedén eljuthat az álmok birodalmába.

Az édes álmokért és a jó közérzetért fogyasszon Ön is a Moon Milk választékából. A különböző változatok pasztell színekben elérhetőek, valamint telis-tele vannak egészséges fűszerekkel. A Sweet Dreams fahéj és kakaó, a Love bogyós gyümölcs és maca, míg a Good Mood kurkuma és finom-édes lucuma ízű - a Herbariatól megszokott módon: a kiváló, bio minőségű termékek természetes összetevőkből készülnek.

Klasszikus elkészítés: Forraljon fel 150 ml tejet, zabitalt vagy egyéb növényi italt, majd adja hozzá a Moon Milk tasak tartalmát. Egy habverő, vagy tejhabosító segítségével keverje habosra. Ízlés szerint juharsziruppal vagy mézzel édesíthető.

Az ajurvédikus fűszerek ereje
Minden Moon Milk változat olyan összetevőket tartalmaz, amelyek jótékony hatással lehetnek a testre és az elmére - a klasszikus, indiai Moon Milk hagyománya szerint. A tej, valamint a hozzáadott ajurvédikus fűszerek és a méz már évszázadok óta nyugatató és stresszoldó hatásáról ismert. Ez az ashwagandha (álombogyó) fűszernek köszönhető, amely egy hatékony adaptogén, valamint az összes Moon Milk változatban megtalálható. Támogatja az elalvást és a koncentrációt.

Mik azok az adaptogének?
A természetgyógyászatban néhány gyógynövény, fűszer, gomba és gyökér adaptogén hatásúnak számít. Mindig pontosan ott hatnak a szervezetben, ahol szükség van rájuk. Energiát biztosítanak, amikor kell. Az ajurvédikus tanítások és más hagyományos gyógyászatok szerint kiegyensúlyozzák a test összes funkcionális rendszerét, stabilizálják és stimulálják az öngyógyító erőket. A test és a lélek egyensúlyba kerül, ezáltal képesek megbirkozni a kihívásokkal és leküzdeni a stresszt. A kurkuma, az ashwagandha, a maca és a gyömbér a fontos adaptogének közé sorolhatók, valamint a Moon Milk változatok összetevői.

Igazi látványosság
Legyen akár kakaóbarna, rózsaszín vagy narancssárga - a Herbaria által gyártott Moon Milk változatok igazán szemetgyönyörködtetőek. Növényi tejjel habosítva a kreációk egy pasztell színű cappuccinóra emlékeztetnek - természetes növényi színezékből.

A vállalkozás
A Herbaria Kräuterparadies GmbH manufaktúra 100 éve fenntartható és klímasemleges módon állítja elő termékeit.