A Fiasconaro és a Colomba története

A Fiasconaro és a Colomba története

A béke és az újjászületés szimbóluma, a hamisítatlan nyersanyagok keresése, a kézműves képesség és a hagyománytudat: ezek a Colomba összetevői, a tipikus olasz, édes kreáció, amely tökéletesen illeszkedik a Dolce&Gabbana és a Fiasconaro kollekciókhoz.

A természetes élesztős eljárás garantálja a sütemény páratlan könnyedségét, valamint illatát, miközben kiemeli az összetevők hitelességét, amelyeket nagy gonddal választottak ki. A teljesen kézműves elkészítés a tésztától, a csomagolásig a Bel Paese cukrászda hagyománya előtt tiszteleg, melynek titkait szeretettel adják tovább.

A Dolce&Gabbana és a Fiasconaro Colomba a kiválóság és a jó ételek iránti szenvedély teljes olasz történetét meséli el: egy feltétel nélküli szerelemről, amelyen két olyan cég osztozik, akik szenvedéllyel vannak a világ szépsége és egyedisége iránt.

A három legújabb Colomba péksütemény prémium Dolce&Gabbana kiszerelésben érhető el: Colomba szicíliai mandulával, Colomba csokoládéval és szicíliai erdei eperlekvárral, illetve Colomba szicíliai csokoládéval. A szicíliai kézművesek által díszített és a sziget fehér és kék majolika csempéi által ihletett, csodálatos dobozok megőrzik az édes alkotások kiválóságát.

Colomba szicíliai mandulával
Hagyományos recept, amely a friss kandírozott narancsnak köszönhetően fokozza a légies tészta illatát. Marsala bor és méz finomítja az egyedi ízt, míg a cukormáz és a szicíliai mandula aromás és ropogós lecsengéssel teszi teljessé az egész kreációt.

Colomba csokoládéval és szicíliai erdei eperlekvárral
Viva la dolce vita! Egy rendkívüli finomság dupla mázas étcsokoládéval és erdei eperlekvárral, finom csokoládéforgácsokkal kiegészítve, valamint egy üveg szicíliai csokoládékrém kíséretében. Az édes élet iránti exkluzív szeretet, annak minden gyönyörű oldalával.

Colomba al Cioccolato di Sicilia
Az extravagáns, felejthetetlen csemege. A szicíliai élesztős tészta receptúrája meggyőz a tésztába rejtett csokoládédarabokkal és a tetején található varázslatos mandulaglazúrral. A narancs, a mogyoró és a méz legfinomabb aromái teszik teljessé az élvezetet.

A Fiasconaro termékválaszték az édes Colomba kreációk mellett mézet, lekvárt, édes szendvicskrémet és különféle Torrone variációkat is tartalmaz. Minden termék tradicionális, gyengéd módon és a táj iránti szeretettel készül - ez minden falatnál érezhető!