100 éves a Galup - Sütési hagyomány Olaszországból

100 éves a Galup - Sütési hagyomány Olaszországból

100 éves a Galup, amely 100 év sütési hagyományt jelent egy különleges receptúra alapján, így téve lehetővé egy egyedi történet kezdetét: a történet 1922-ben egy pineroloi kis cukrászdában egy egyszerű, azonban zseniális ötlettel kezdődött, valamint az évek során egy szilárd vállakozássá fejlődött. A Galup büszkén mutatja be a származását, és jelenleg is ápolja kapcsolatát Piemonttal.

100 évnyi szenvedély, kreativitás és innováció a falusi cukrászdát nemzetközi hírű, elismert csúcscukrászdává változtatta: a különlegességeket világszerte értékesítik, de mindig hűek maradnak alapítóik, Pietro és Regina Ferrua értékeihez. 100 éve ugyanaz a "Lievito Madre" - "anyaélesztő" - adja a tészta puhaságát, térfogatát és azt a testes, könnyed ízt, amely azonnal kényeztet minden ízlelőbimbót.

100 éves hamisítatlan összetevők, amelyek a termőföldet ismertté tették, valamint nagyra becsült a gazdálkodók körében.

100 éves férfiak és nők, akik megőrizték az értékes kézműves és ipari tudást, hogy átadják a fiatal generációknak, ezáltal megújulhatnak minden nap.

100 éves panettone és colomba a híres és összetéveszthetetlen mogyoróglazúrral, Langhe-i mogyoróval, ami olyan finom, hogy Piemontban még mindig azt mondják: „A le propi Galup!” És ez valójában annyit jelent: finom.

100 éves finomságok, amelyek még jobbá tették a Galupot, és nem csak karácsonykor: minden ínyenc a colomba süteménnyel együtt ünnepli a húsvétot; egész évben sok édes alkotást fedezhet fel a Galup mestercukrászdától!

A Galup egy név, egy eredeti receptúra és egy olyan meggyőződés, hogy a panettoni és a colomba egy bizonyos, egyedi és más termékektől eltérő módon készül. A Galup előtt a panettone csak egy milánói stílus volt, a kissé laposabb, mogyoróglazúros panettone Pietro Ferrua ötleteiből fakad, aki Langhe-ban - piemonti Langa - született és Pineroloban élt. Ötlete és receptje: egy zseniális és ízletes újítás, amely újraértelmezte Lombardia régi hagyományait, valamint néhány évvel később létrehozta a piemonti sütemények új klasszikusát, a Galup Colomba-t. Néhány éven belül a cukrászda szabadalmat kapott a királyi háztól. A receptet az idők során finomították, azonban a tészta jellege változatlan maradt, és még mindig megfelel Pietro Ferrua előírásainak.

AZ ORSZÁGOS ÉRDEKLŐDÉS OLASZ TÖRTÉNETE
A közel száz éves történelem során ínyencek generációi élvezték az egyedülálló panettoni és colomba ízeit. A Galup mindig új receptekkel és édes alkotásokkal lepi meg. A Gazdaságfejlesztési Minisztérium Olasz Szabadalmi és Védjegyhivatala még a Galup jellegzetes logóját is átvitte a Történelmi Védjegyek Különleges Nyilvántartásába. Ezzel megerősítette a társaság nemzeti érdekű státuszát; fontos elismerés a jubileumi évben! A Galup büszke történetére, termékeire és elismerésére. Mert: milyen lenne a karácsony és a húsvét Olaszországban Galup nélkül?