Hink Wien Lazacpisztráng

Őshonos édesvízi halak tiszta forrásvízből

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A lazacpisztráng ehhez a finomsághoz az osztrák vizekből származik. Ennek az édesvízi halnak a húsa tömör, azonban mégis szaftos. A friss citromhéjjal illatosított, valamint enyhe, diós repceolajban pácolt különlegesség ideális szendvicsekhez és finom haltálakhoz.

Fogyasztási tipp: Tagliatelle lazacpisztráng filével (főétel két személyre)

  • 1 doboz Hink lazacpisztráng
  • 150-250 g tagliatelle
  • 4 szelet aszalt paradicsom olajban
  • 1/2 gombóc mozzarella vagy bivaly mozzarella
  • Egy kevés olaj a szárított paradicsomból
  • Friss oregánó, apróra vágva
  • Ízlés szerint néhány oregánólevél díszítéshez
  1. Főzze a tagliatelle tésztát bő, sós vízben, a csomagoláson lévő utasítás szerint, al dente-re.
  2. Közben vágja a paradicsomot és a mozzarellát apró kockákra. Vegye ki a lazacpisztráng filét a konzervből.
  3. A főtt tésztát szűrje le, és öntse az olajjal egy nagy tálba vagy egy serpenyőbe.
  4. Adja hozzá a paradicsom- és a mozzarellakockákat, valamint az apróra vágott oregánót, és forgassa össze.
  5. Ízlés szerint sózza.
  6. Most adja hozzá a lazacpisztráng filét a tésztához.
  7. Tálalja és díszítse oregánólevéllel, valamint néhány csepp olajjal.
Márkák: Hink Wien
Eredet: Ausztria

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Hink Wien Lazacpisztráng

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Lazacpisztráng" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder