Herbaria "Macchia illata" Fűszerkeverék, 80 g
Korzikai fűszernövények
3.510 Ft
        (43.875 Ft / kg,  27% ÁFÁ-val 
Tulajdonságok és előnyök
- Sokoldalú fűszer
- Halakhoz és zöldségételekhez ideális
- Konrad Geiger szakács-mester alkotása
Cikkszám: HK-5004151, EAN: 4021269041517
Leírás
A mediterrán országok nyújtotta élvezetek és a mediterrán életmód mindig is mágikusan vonzotta az északabbra élőket. A kis fűszer-remekművekkel a Herbaria elhozza számunkra a "delet".
Fűszersó mediterrán hús-, hal- és zöldségételekhez. Kiváló, sokoldalú fűszer. Tehéntúróból készült szendvicskrémek fűszerezésére is alkalmas. Konrad Geiger csúcsszakács készítménye.
Elkészítési tipp: Hosszabb elkészítési idő esetén csak 15 perccel a a fözés/sütés vége előtt fűszerezze vele az ételt. Rövid elkészítési idő esetén már a legelején az ételhez adhatja. Konrad Geiger: "A tökéletes ízélmény érdekében fontos, hogy a megfelelő időben fűszerezzen. Minden fűszer saját ideális időponttal rendelkezik."
| Márkák: | Herbaria | 
|---|---|
| Minőségi pecsét: | Bio címke, EU- / Nem-EU Bio jelzés, kbA - ellenőrzött biogazdálkodás, fenntarthatóan előállított | 
| Tárolási útmutató: | Hűvös és száraz helyen tárolandó | 
| Tulajdonságok: | Mesterséges aromáktól mentes, Mesterséges színezékektől mentes, Tartósítószer-mentes, Ízfokozóktól mentes | 
| Gyártó: | Herbaria Kräuterparadies GmbH, Kirchdorfer Str. 14a, 83052, Bruckmühl, Németország, www.herbaria.com | 
Kapcsolódó termékek
Hasonló termékek
Vásárlói vélemények
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Herbaria "Macchia illata" Fűszerkeverék
1 vásárlói vélemény más nyelven
|  5 csillag |  | 4 | (100%) | 
|---|---|---|---|
|  4 csillag |  | 0 | (0%) | 
|  3 csillag |  | 0 | (0%) | 
|  2 csillag |  | 0 | (0%) | 
|  1 csillag |  | 0 | (0%) | 
4 értékelés
  
Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.
- Még nincs vélemény.
Magazinunkból:
-  Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 24.000 Ft-tól 
-  Ingyenes 
 visszaküldés
-  24 órás kiszállítás 
- Több, mint 10.400 termék 
 
  
    
    
    
    
     
     
     
    