Csírák - Vitaminban gazdag és finom
-
- Rengeteg vasat és foszfort tartalmaz
- Csodálatos curry illatú
- Tésztafélékhez és rizses ételekhez ideális
-
- Számos ásványi anyagot tartalmaz
- Diós íz
- Salátákhoz és levesekhez ideális
-
- Különböző magokkal
- Az enyhe-dióstól, a pikáns-fűszeresig
- Önnek vagy ajándékként is ideális
-
- 2 csíráztatótál alsó résszel és fedéllel
- Ø 17,5 cm, magasság 15 cm
- Könnyen tisztítható
-
- Állandó nedvességforrás
- Ideális klíma a növekedéshez
- Nappali és éjszakai funkció
-
- 3 különböző fajta
- Nagyon aromás
- Csírázási idő: 4 - 6 nap
-
- Vitaminokban gazdag
- Ideális salátákhoz
- Tipp: vajas kenyérre
-
- A gyors csíráztatásért
- Ideális az ablakpárkányhoz
- Egyszerű alkalmazás
-
- 3 különböző csíra
- Salátákhoz ideális
- Csírázás i idő: 4-6 nap
-
- A csírák gyorsan növekednek
- Egyszerű, praktikus kezelhetőség
-
- Finom íz
- Sokoldalúan felhasználható
- A mediterrán konyhához
-
- Csípős és fűszeres
- Nagyon dekoratív
- A retekre emlékeztet
-
- Kerámia alátéttel
- Könnyen kezelhető
- Rozsdamentes fémből készült
-
- Csípős íz
- Rövid csírázási idő
- Rengeteg vitaminnal és vassal
-
- Csírázási idő: 4-5 nap
- Ideális az ázsiai konyha számára
- Saláták, levesek és serpenyős ételek finomítására
-
- Remek kinézet
- Fűszeres íz
- Ideális kenyérfeltétként
-
- Enyhe-fűszeres
- Sokoldalúan felhasználható
- Ellenőrzött biológiai gazdálkodásból
-
- Csíráztató magokhoz
- Egyszerű alkalmazás
- Klór nélkül fehérített
-
- Csípős íz
- Díszítéshez
- Ideális zöldséges ételekhez
-
- Magas fehérjetartalom
- Lágy-édes íz
- Tökéletes rizses ételekhez
-
- Kivételes szín
- Lágy ízű
- Nagyon dekoratív
-
- Magas fehérjetartalom
- Jól kombinálható
- Egyedi ízjegyek
-
- Tönkölylé készítéséhez
- Édeskés aroma
- Földben történő termesztéshez
-
- Magas fehérjetartalom
- Főzéshez és blansírozáshoz
- Rizses ételek finomításához
Az árak az ÁFÁT tartalmazzák
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
-
Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 9.300 termék