Belberry termékek

Aromás gyümölcs- és zöldségkülönlegességek Belgiumból

Belberry: 37 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Belberry-nél minden a legjobb gyümölcsökből és zöldségekből készült finom termékek körül forog. Az egész Flandriában/Belgiumban egy kis élelmiszerbolttal, valamint a hagyományos receptúra szerint készült finom lekvárok gyártásával kezdődött.

Ha ez nem lenne elég, gyümölcsszószók, chutney-k és befőtt különlegességek is megtalálhatók a Belberry exkluzív kínálatában. Thierry Vandererfven, aki folyamatosan új kreációkat alkot, a Belberry-t a második generációban vezeti. A termékek olyan finomak, hogy a lekvárokat még a belga királyi családban is felszolgálják, és a családi vállalkozás viselheti a "belga királyi család szállítója" kitüntetést.

Különösen izgalmas minden ínyenc számára: Belberry gyümölcs- és zöldségecetes különlegességek és Belberry ketchup. Friss gyümölcs- és zöldségpüré, pl. mangóból, lime-ból, uborkából vagy bodzavirágból, lágy ecettel fűszerezve. Nemcsak salátaöntetként finom, hanem sült és grillezett ételekhez, desszertekhez, sőt italokhoz is. A Belberry San Marzano ketchup, valamint a sárga paprikából, céklából vagy mangóból készült ketchup-ok arra várnak, hogy Ön kipróbálja.

Kóstolja meg a Belberry exkluzív kínálatát, és élvezze a legfinomabb gyümölcs- és zöldségkülönlegességeket Belgiumból!