Ayurveda Lakshmi Majoranna - fűszer ghí

A hús és krumplis ételek ízesítéséhez

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
  • Ghí tiszta vajzsírból
  • Sonnentor fűszerek és gyógynövények
  • Főzéshez és ízesítéshez
  • Magas a "füstpontja", 205 ° C

Hasonló termékek:

KOTÁNYI Kömény egész
KOTÁNYI BIO kömény, egész

Leírás

A ghí egy tisztított vajzsír, amelyet az Ayurveda Lakshmi több órás, gyenge forralásos folyamattal (körülbelül 95-98 ° C) állít elő. A többszörös szűrés során tiszta kézi munkával elválasztják a zsírolaj tejfehérjét és a tejcukrot. A maradék vizet elpárologtatják.

A legjobb bio vajból előállított Original Ayurveda ghí kellemes mogyorós ízű, krémes és enyhén karamellszerű aromájú. A ghí egy könnyen emészthető zsír, tökéletes szárnyas, vad és hal ételek elkészítéséhez, pároláshoz, sütéshez vagy palacsinta készítéshez. Annyira kiadós, hogy a receptben megadott zsírmennyiség 30-50% -a elegendő az étel elkészítéséhez. A ghí egy állati zsíradék, így nem koleszterin mentes. Azonban kisebb mennyiség is elegendő belőle.

A mi "Original Ayurveda Ghee" termékünk a SONNENTOR ellenőrzött biológiai termesztéséből származó gyógynövényeivel és fűszereivel ízesített.

A fűszer és növényi ghí előnyei:

  • Az étel azonnal átveszi ízét sütés közben
  • A gyógynövények nem tudnak elégni, így nem lesznek keserűek!
  • Gazdaságos plussz gyógynövény és fűszer felhasználás ízesítéshez!
  • Hosszú eltarthatóság!
  • Nagy "füstpont"!
  • Kiadós
  • Tökéletes a kész ételhez adva utolsó íz-löketként. Néhány csepp ghí az étel tálalása előtt.

A legjobb ghí majoranna aromával. Nagyon jó hús és krumplis ételek ízesítéséhez.

Ausztriában előállított.

Tárolás: száraz, fénytől védett helyen

Felhasználás: Húsétel, Burgonya
Íz: Fűszeres
Mentes: Ízfokozó, Mesterséges aroma, Mesterséges színezék, Tartósítószerek
Terméktípusok: Ghee

Összetevők

Összetevők: 100% vajból nyert ghí, szárított majoranna

Tartósítószer és kémiai adalékok nélkül

Nyomokban tejfehérjét és tejcukrot tartalmazhat.