Ayurveda Lakshmi Chili - fűszer ghí
Nagyon csípős (100.000 Scoville)
- Ghí tiszta vajzsírból
- Sonnentor fűszerek
- Főzéshez és ízesítéshez
- Magas a "füstpontja", 205 ° C
Hasonló termékek:

Ayurveda Lakshmi Original Ayurveda ghí
175 g, 350 gLeírás
A ghí egy tisztított vajzsír, amelyet az Ayurveda Lakshmi több órás, gyenge forralásos folyamattal (körülbelül 95-98 ° C) állít elő. A többszörös szűrés során tiszta kézi munkával elválasztják a zsírolaj tejfehérjét és a tejcukrot. A maradék vizet elpárologtatják.
A legjobb bio vajból előállított Original Ayurveda ghí kellemes mogyorós ízű, krémes és enyhén karamellszerű aromájú. A ghí egy könnyen emészthető zsír, tökéletes szárnyas, vad és hal ételek elkészítéséhez, pároláshoz, sütéshez vagy palacsinta készítéshez. Annyira kiadós, hogy a receptben megadott zsírmennyiség 30-50% -a elegendő az étel elkészítéséhez. A ghí egy állati zsíradék, így nem koleszterin mentes. Azonban kisebb mennyiség is elegendő belőle.
A mi "Original Ayurveda Ghee" termékünk a SONNENTOR ellenőrzött biológiai termesztéséből származó gyógynövényeivel és fűszereivel ízesített.
A fűszer és növényi ghí előnyei:
- Az étel azonnal átveszi ízét sütés közben
- A gyógynövények nem tudnak elégni, így nem lesznek keserűek!
- Gazdaságos plussz gyógynövény és fűszer felhasználás ízesítéshez!
- Hosszú eltarthatóság!
- Nagy "füstpont"!
- Kiadós
- Tökéletes a kész ételhez adva utolsó íz-löketként. Néhány csepp ghí az étel tálalása előtt.
A legjobb ghí "Birds Eye" csípős chili aromával.
Ausztriában előállított.
Tárolás: száraz, fénytől védett helyen
Felhasználás: | Hal és Tenger gyümölcsei, Húsétel, Szárnyas, Zöldséges étel, Burgonya |
---|---|
Íz: | Csípős |
Mentes: | Ízfokozó, Mesterséges aroma, Mesterséges színezék, Tartósítószerek |
Terméktípusok: | Ghee |
Összetevők
Összetevők: 100% vajból nyert ghí, őrölt chili
Nyomokban tejfehérjét és tejcukrot tartalmazhat.
Magazinunkból:
Piccantino Magyar felfedezése:
-
Magyarország: Ingyenes kiszállítás 14.000 Ft-tól.
-
Ingyenes
visszaküldés Biztonságos fizetés
SSL-titkosítással