Sonnentor Kardamom Bio

A curry és a kávé íze

2.650 Ft

(53.000 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: őrölt, 50 g

Kiszállítás május 31., szerda-ig, amennyiben kedd 10:00-ig rendel.

raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítási és visszaküldési információk

Tulajdonságok és előnyök

  • A harmadik legdrágább fűszer a világon
  • Virágos-édes aroma
  • Finom borsos csípősség

Cikkszám: ST-00877.9, Tartalom: 50 g, EAN: 9004145008779

Leírás

A kardamom egy kis luxus. A sáfrány és a vanília után, ez a harmadik legdrágább fűszer. Füstös, virágos-édes aromája által az indiai és arab ételek fontos összetevője.

Tippek és elksézítés:
A kardamom fontos szerepet játszik az indiai és arab konyhában, kávé és tea aromás ízesítőjeként ismert. Abszolút kötelező mézeskalácshoz, sütikhez és néhány kenyérhez. Különösen kiváló még gyümölcssalátához, kompóthoz vagy sült almához. Tipp: Célzott fűszerezés, aromás hatás!

Felhasználás: Sütés, Forró ital, Burgonya
Minőségi pecsét: EU- / nem-EU Bio jelölés, Ellenőrzött biológiai termesztésből
Termékjellemzők: Vegán
Íz: Édes, Fűszeres
Származás: Ázsia
Sajátosság: Őrölt, Természetes állapotú
Mentes: Ízfokozó, Glutén, Élesztő kivonat, Mesterséges aroma, Mesterséges színezék, Laktóz, Csillagfürt, Zeller, Szezám, Szója, Tojás, Hal, Rákfélék, Tej, Dió, Puhatestű, Mustár, Tönköly, Zöldség / Hüvelyesek, Árpa, Glutamát, Zab, Kukorica, Mandula, Tejfehérje, Rozs, Búza
Terméktípusok: Egyféle fűszerek
Összetevők
  1. bio

Sonnentor Kardamom Bio Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Sonnentor Kardamom Bio

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
6 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

6 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "Kardamom Bio" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: