Ölmühle Solling Repceolaj natív

Értékes mindenes

  • Hideg és meleg ételekhez
  • Pirításhoz is
  • Diós íz
  • 1.540 Ft (616 Ft / 100 ml)

27% ÁFÁ-val Szállítási díjak

Szállítás 2 napon belül

Tartalom: 250 ml

Kívánságlistámhoz

Cikkszám: ÖS-14421, tartalom: 250 ml

EAN: 4031192140218

  • Hideg és meleg ételekhez
  • Pirításhoz is
  • Diós íz

Piccantino Online Shop Magyar előnyeiPiccantino Online Shop Magyar előnyei

  • Magyarország: Ingyenes kiszállítás 14.000 Ft-tól *
  • Szállítás a Magyar Posta, UPS Standard, DHL Express vagy UPS Express által
  • Rendeljen kedd 11:00-ig és csomagját 1 - 3 munkanapon belül megkapja (Magyar Posta, csak raktáron lévő termékek esetén)
  • Ingyenes visszaküldés
  • Utánvét, Előre utalás
  • Paypal
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • MAESTRO

Leírás

Kiváló minőségű olaj, amelyet regionális és ökológiai termesztésből származó 00-repcéből (erukinsavmentes) nyernek, különösen kíméletes eljárással. Így az értékes összetevőket és a teljes ízt is megőrzi. Diós ízzel jellemezhető, különösen a salátáknak ajándékoz jellegzetes jegyeket. Az olaj főzéshez és sütéshez is alkalmas, bár nem szabad 170 °C fölé hevíteni, valamint a sütés idejét három-öt percre kell lekorlátozni.

A repceolaj telített zsírsavakban szegény és telítetlen zsírsavakban gazdag. Az omega-3 és az omega-6 zsírsavak aránya kiegyensúlyozott. A repceolaj zsírsav-spektrumát táplálkozási szempontból értékesebbnek tekintik, mint az olívaolajét.

Minőségi pecsét: EU-Bio jelölés
Származás: Németország
Olaj tartalom: 250 ml
Terméktípusok: Növényi olajok

Összetevők

  1. ellenőrzött biológiai gazdálkodásból

Tápérték

Tápérték / 100 g
energia tartalom3768 / 900 kj / kcal
zsír100 g
  ebből telített zsírsavak7,5 g
  ebből többszörösen telítetlen zsírsavak27,4 g
  ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak65,1 g
szénhidrát0 g
  ebből cukor0 g
fehérje0 g
0 g

Ölmühle Solling Repceolaj natív Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Termékértékelések