Milupa Kiegészítő táplálék - Jó reggelt! enyhe gyümölcsök tejpép

Boldog pocakkal kényezteti a gyermeket és az anyukát

Leírás

A babák is kezdhetik a napjukat ezzel a tejpép-keverékkel: értékes gabonafélék, tejből származó jóságok és aromás gyümölcsök - könnyen emészthető és ízletes! Kisbabája már a 6. hónapban hozzászoktatható a változatos étkezéshez, kiegészítő táplálékkal. Kezdetben elég néhány kanál kása a szokásos tejes étkezés előtt, később a baba jelzi, ha többet szeretne.

A Milupa Tejpép értékes gabonafajtákat tartalmaz speciálisan ellenőrzött területekről, nem tartalmaz tartósítószert vagy színezéket, valamint hozzáadott cukrot. Felforralt vízzel gyorsan elkészíthető. Ezt a változatot fontos vitaminokkal, például C- és D-vitaminokkal, ásványi anyagokkal, például vassal és kalciummal gazdagították (a törvénynek megfelelően). Az aromás összetevőknek köszönhetően mindig természetesen finom ízű.

Adagolás: A Milupa szerint az ideális keverési arány egy adag péphez 50 g por (= kb. 5 evőkanál) és 150 ml felforralt víz.

Megjegyzés: A tasak könnyedén visszazárható. Az alábbiakban néhány fontos tudnivalót olvashat az elkészítéssel kapcsolatban.

Származás: Németország
Mentes: Mesterséges aroma, Mesterséges színezék, Tartósítószerek
Terméktípusok: Ételek babáknak és kisgyermekeknek
Tárolási útmutató: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve tárolandó

Milupa - kiegészítő élelmiszerek elkészítési útmutatója

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Milupa Kiegészítő táplálék - Jó reggelt! enyhe gyümölcsök tejpép