Leírás
A tektonikus eltolódás és a magas nyomás következtében a só az ásványi anyag szilvinnel kombinált. Ezáltal látszik a só fény hatására kéknek.
Az "indigó sót" leginkább asztali sóként vagy végső finomító sóként használják. Intenzív sós ízű só, a szájban enyhe bizsergő érzést kelt, amely enyhe és fűszeres ízben végződik.
Jól illik:
Tenger gyümölcseihez, carpaccio-hoz, húsokhoz, párolt vagy grillezett halakhoz, szarvasgombás ételekhez, libamájhoz, salátához és gyógynövénykeverékekhez, zöldségekhez, burgonyához.
Felhasználás: | Befejező- és asztalisó, Hal és Tenger gyümölcsei, Húsétel, Zöldséges étel, Burgonya |
---|---|
Íz: | Sós |
Só: | Durva |
Sajátosság: | Természetes állapotú |
Terméktípusok: | Só |
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Finest Food Age Perzsa kéksó
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
-
Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 9.600 termék