Stílusos kávéfogyaztás - Fedezze fel most

Nem csak a bort illik megfelelő pohárban fogyasztani. A különböző fajtájú kávék esetében is hasonlóan fontos szerepet játszik a megfelelő csésze kiválasztása. Eszpresszó, cappuccino, latte macchiato - nem minden kávé illik ugyanabba a csészébe. Ezenkívül a kávézáshoz szépen megterített asztal is dekoratív látványt nyújt. Üzletünkben különböző csészék, bögrék és kávés poharak széles választéka várja a stílusos kávé élvezetéért otthon és útközben is. Így még jobban ízlik majd a kávé!

Stílusos kávéfogyaztás: 6 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A megfelelő csésze minden kávéhoz és minden alkalomhoz

Néhány embernek csak egy korty kávé, másoknak egyedülálló és felbecsülhetetlen élvezet az egyébként hektikus mindennapokban. Az ilyen örömteli pillanatokat ünnepelni szokás. Ehhez egyértelműen hozzátartozik a szép csésze vagy egy finom pohár, amelyben szervírozva a kávé is jobban ízlik. Bár a megfelelő csésze kiválasztásáben ne csak design kapja a főszerepet, a tartalomra is gondoljon.

Eszpresszó
Az eszpresszót kis csészében (kb. 0,1 l) tszervírozzák. Ez nem csak szép, hanem biztosítja a megfelelő hőmérsékletet is.

Kávé és filteres kávé
Az eszpresszó főzővel főzött kávé és a filteres kávé a klasszikus csészében ízlik a legjobban. Ezek elég nagyok ahhoz, hogy a kávét tejjel vagy cukorral finomítsa. Az Affogato al caffè - eszpresszóval leöntött 1 gombóc vanília fagylalt - is jól illik a hagyományos kávés csészékbe.

Cappuccino
A tökéletes cappuccinó csészéje vastag falú, amely a szájánál szélesebb átmérő. Így a csodás, szép tejhab könnyedén terül szét a tetjén.

Café au lait
A tejeskávét 0,35 l-es csészében kínálják.

Latte Macchiato
Ez a kávé eszpresszóból és habosított tejből áll, szinte kivétel nélkül üveg pohárban szervírozzák. Ideális esetben vastag falú üveg pohárban, hosszú nyélű kanállal.

A Piccantino üzletében rengeteg különböző, kiváló minőségű porcelán és üveg kávés csésze és bögre megtalálható, amelyek tökéletes kiegészítőt nyújtanak a stílusos kávézás élményéért otthon és útközben is.