Kávé készítmények - Fedezze fel most

Számos út vezet a finom kávéhoz

A kávézás élvezete már az első korty előtt megkezdődik. Amikor megérzi a frissen főzött kávé illatát, amely eluralkodik a konyhában, páratlan érzéssel párosul. És ez nem utolsó sorban az elkészítés módjától függ. A klasszikus filteres kávé mellett számos más elkészítési mód is létezik, minden ízlés és igény kielégítésére. Mit szólna például a Bialetti Moka főzőjéhez? Vagy a French Press-hez? Bármelyiket is választja, a Piccantino mindig a legmagasabb színvonalú kávé élményét garantálja.

Kávé készítmények: 24 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Az elkészítésben rejlik a különbség

A kávé nem ugyanaz a kávé. A választott elkészítési mód alapján különböző ízű, erősségű, savasságú és erejű kávét különböztetünk meg.

Eszpresszó kávéfőző
Az eszpresszó kávéfőzővel - például a Bialetti gyártó kávéfőzőivel - otthon is autentikus olasz kávéval ajándékozhatja meg magát. A nevével ellentétben azonban az eszpresszó kávéfőző nem készít eszpresszót, mivel a 1,5 bar nyomás ehhez nem elegendő. ennek ellenére néhány perc alatt elkészítheti finom olasz kávéját.

French Press
Gyorsan és egyszerűen készíthet vele kávét, egészen különleges ízzel. Mivel az olajok és zsírok nem szűrődnek ki az elkészítés során, a French Press kávéja különösen testes. Nincs szükség szűrőre ennél az elkészítési módnál, csak French Press, közepesen darált kávé és forró víz szükséges.

Pour Over
Ehhez a módszerhez szüksége lesz egy kiöntőre, kézi szűrőre, kávéporra és forró vízre. Egyszerűen hangzik, azonban némi tapasztalatot igényel, hiszen a kávé íze nem utolsósorban az egyenletesen öntött víz és a helyes hõmérséklet függvénye.

Cold Brew​​​​​​​
A Cold Brew kávét hideg vízzel készítik, ezért különösen nyáron örvend nagy népszerűségnek. Ha reggel szeretne ilyen kávét fogyasztani, akkor már este elő kell készítenie, ugyanis az extrahálás időtartama kb. 10 óra. Mégis a főzött kávéval ellentétben a Cold Brew kb. 70% -kal kevesebb keserű anyagot és savat tartalmaz.