Cukrok és sok minden más a kávé élvezetéért

A különleges kávé élvezetéért

A kávé mindig ellenállhatatlan élvezetet nyújt. A kiváló minőségű kávészemek professzionálisan elkészítve nagyon különleges italt eredményeznek, amely ugyanakkor élénkítően és nyugtatóan is hat. A kávé élvezete végső soron ízlés kérdése is. Egyesek inkább önmagában, feketén szeretik, míg mások inkább cukorral vagy tejjel fogyasztják. Ezen klasszikusok mellett még számos más mód is létezik a kávé finomítására személyes igényeink szerint. A Piccantino széles választékot kínál a kávéfogyasztás rendkívül különleges élménnyé varázsolásához.

Cukrok és sok minden más: 30 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Az a bizonyos plusz

A kiváló minőségű szemekből frissen főzött kávé egyedülálló, egyszerűen leírhatatlan ízélménnyel ajándékozza meg fogyasztóját. Nem fontos kizárólag önmagában feketén fogyasztani, hiszen egyedi igényeinkhez mérten, számos lehetőség kínálkozik további finomítására.

A klasszikus cukor
Sokak számára cukor nélkül elképzelhetetlen a kávé. A cukor nem csak megédesíti a kávét, kis mennyiségben ízfokozó is valamennyi aroma tökéletes érvényesüléséhez. Különösen igaz ez a kiváló minőségű eszpresszókra, amelynek a cukor extra finomságot kölcsönöz.

Akik édesen szeretik a kávét, kiváló választás a csodás cukor fűszer keverékek egyike, amelyek kiváló alternatívái a hagyományos cukornak. Ezek gyakran fahéjat vagy vaníliát tartalmazva érdekes új ízjegyekkel ajándékozza meg a kávét.

Stevia, mint cukorpótló
A Stevia a hagyományos cukor kalóriaszegény alternatívája, amelyet a stevia növényből nyernek. Mivel a Stevia 200-300-szor édesebb, mint a cukor, még a legkevesebb mennyiség is elegendő a kávé kívánt édességgének eléréséhez. A Stevia folyadékként, tablettaként és porként is kapható.

A legjobb kávéfűszerek
A kávé fűszerek hosszú hagyományra tekintenek vissza Törökországban, valamint a Közel-Kelet országaiban, ahol különböző módon fogyasztják. A kardamom, a fahéj, a szegfűszeg, a vanília és a chili különös népszerűségnek örvendenek. A fűszerek hozzáadhatóak a kész kávéhoz, vagy akár a kávéporhoz az elkészítés előtt. Különösen nagyszerűek a speciális fűszerkeverékek, amelyek a tartalmazott különböző fűszerekkel valamennyi kávét egészen különleges jegyekkel ajándékozzák meg.