Denk Keramik Kenyértartó edény

A kenyér optimális tárolásához

55.258 Ft 61.490 Ft -10%

(27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 1 db

Raktáron ettől: július 09.

Miért tart hosszabb ideig?

Miért tart hosszabb ideig? Ez a termék jelenleg nincs raktáron, azonban hamarosan elérhető lesz. Rendeljen most - a terméket a szállítmány megérkezése után azonnal küldeni fogjuk. Megjegyzés bezárása

Kiszállítás július 10., csütörtök-ig

Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • CeraNatur® kerámiából
  • Természetes vászon fedő
  • Légáteresztő
  • Nedvességszabályozó
  • Átmérő: 35 cm

Cikkszám: XPF-DK-DBT, Tartalom: 1 db, EAN: n/a

Gyakran együtt vásárolt a Denk Keramik Pizzasütő tál termékkel

Denk Keramik Kenyértartó edény 55.258 Ft
Denk Keramik Pizzasütő tál 23.547 Ft
Teljes összeg: 78.805 Ft
Leírás

Ez a természetes CeraNatur® kerámiából készült kenyértartó ideális megoldás a kenyér tárolásához, mivel a légáteresztő kerámia és az antibakteriális vászon kombinációjának köszönhetően a kenyér sokáig friss és ízletes marad. Mindkét anyag lehetővé teszi a levegő keringését, valamint nedvességszabályozó hatással is bír, ezáltal optimális klímát biztosítanak a kenyér tárolására. Sokáig élvezheti otthon sütött kenyerét.

  • Kiváló minőségű, bevonat nélküli CeraNatur® kerámiából
  • Természetes, nedvességszabályozó és antibakteriális Oberlausitzer vászonból készült fedő, rugós gumival
  • 100 százalékban szag- és ízsemleges
  • Hullámos alj, így megakadályozva, hogy a pékáruk közvetlenül az aljára feküdjenek fel, valamint támogatja a légáramlást is
  • Nincs páralecsapódás
  • Egyszerű, higiénikus tisztítás ecettel vagy szappanos vízzel
  • Nem vízálló
  • Németországban, kézzel készült
  • Szállítási csomag: kenyértartó edény fedővel, használati útmutató (német nyelvű)

A Német Pékek Központi Szövetsége bevonat nélküli, kerámiából készült kenyértartókat is ajánl a kenyér tárolására, mivel a kerámia nyitott pórusai felszívják a kenyérből a felesleges nedvességet, valamint szükség esetén újból kiengedik azt. A kenyér sokáig friss marad, illetve megakadályozza a penészképződést.

Emellett a kovászos kenyér esetében az alábbi tárolási időket javasolja az egyesület:

  • Búzakenyér: legfeljebb 2 napig
  • Vegyes búzából készült kenyér: 2-4 nap
  • Vegyes rozskenyér: 3-5 nap
  • Rozskenyér: 4-6 nap
  • Teljes kiőrlésű kenyér: 7-9 nap

A kenyér annál gyorsabban szárad ki, minél hidegebb és szárazabb a szobában a levegő. Ezt megelőzheti, ha kenyerét zsírpapírba vagy papírzacskóba csomagolja.

Javasoljuk, hogy rendszeresen mossa ki ecetes vízzel vagy tisztítsa meg vízzel, kefével és mosogatószerrel, majd hagyja levegőn száradni körülbelül két napig. A vászonhuzat 60°C-on mosógépben mosható (nem szárítható).

Márkák: Denk Keramik
Eredet: Németország

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Ajánljuk

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Denk Keramik Kenyértartó edény