Ankerkraut Fűszervaj keverék

Nincs steak fűszervaj nélkül!

2.390 Ft

(36.769 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 65 g

Kiszállítás július 01., péntek-ig, amennyiben szerda 10:00 óráig rendel.

raktáron

Mennyiségi kedvezmény

  • 2 vásárlásától csak 1.951 Ft / darab -18%

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 14.000 Ft-tól.
Szállítási és visszaküldési információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Klasszikus
  • Gyorsan és könnyen elkészíthető
  • Finom fűszerkeverék

Cikkszám: AK-4260347890320, Tartalom: 65 g, EAN: 4260347891402

Leírás

Mi lehet jobb egy frissen elkészített, fűszervajas steaknél? Az Ankerkraut Fűszervaj keverék segítségével könnyen és gyorsan csodálatos ízű fűszervaj készíthető, amely tökéletes ízt biztosí. Elkészítése: Hagyja a vajat szobahőmérsékleten felolvadni, majd kevejre hosszá a fűszerkeveréket. 100g vajhoz egy teáskanál fűszer hozzáadása ajánlott. Amennyiben nem szeretné túl "fűszeresen" elkészíteni, úgy kisebb mennyiségű fűszert és egy kis sót adjon a vajhoz. Ínyencek friss fűszernövényekkel és apróra vágott hagymával vagy fokhagymával ízesíthetik.

Felhasználás: Szendvicskrém, Húsétel
Termékjellemzők: Vegán, Vegetáriánus
Íz: Enyhe, Fűszeres
Sajátosság: Aprított
Mentes: Ízfokozó, Mesterséges aroma, Mesterséges színezék, Tartósítószerek
Terméktípusok: Fűszerkeverék

Összetevők

  • tengeri só
  • pirított hagyma
  • petrezselyem
  • zöldpaprika
  • nyers nádcukor
  • bazsalikom
  • fokhagyma
  • majoránna
  • oreganó
  • kapor

Ankerkraut Fűszervaj keverék Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Ankerkraut Fűszervaj keverék

3 vásárlói vélemény más nyelven

4,8 az 5 csillagból
5 csillag
4 (80%)
4 csillag
1 (20%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

5 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 3 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

Vásárlók, akik "Fűszervaj keverék" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: