Zotter Schokoladen Bio Labooko Karamell

Tiroli hegyi tejjel

1.700 Ft

(24.286 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 70 g

Kiszállítás december 08., péntek-ig, amennyiben szerda 09:30-ig rendel.

raktáron

Pontos szállítás karácsony előtt: Rendeljen legkésőbb dec. 18., H.23:59-ig. Tudjon meg többet

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Bonbon ízű
  • Értékes kakaóvajjal

Cikkszám: ZSM-20433, Tartalom: 70 g, EAN: 9006403023807

Leírás

Ehhez a karamellás csokoládéhoz a tejet előre karamellizálták, hogy kibontakoztathassa kellemes bonbon ízét.

Sok értékes kakaóvajjal és tejjel, melyet tiroli bio-hegyi gazdák szállítanak, valamint Mascobado cukorral, ami teljesen természetes, ezért értékes vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, íze pedig a karamellre emlékeztet.

Minőségi pecsét: EU- / nem-EU Bio jelölés, Fair
Összetevők
  • nyers nádcukor [1]
  • 35% kakaóvaj [1]
  • karamellizált tejpor [2]
    • 24% sovány tejpor [2]
    • cukor [2]
  • teljes tejpor [2]
  • teljes nádcukor [1]
  • szójalecitin [3]
  • vanília por [2]
  • kősó
  • fahéj [1]
  1. fair kereskedelemből, fair kereskedelem-rész összesen: 71% / ellenőrzött biológiai gazdálkodásból
  2. ellenőrzött biológiai gazdálkodásból
  3. emulgeálószer / ellenőrzött biológiai gazdálkodásból

Nyomokban mindenféle diót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.

Tápérték
Tápérték / 100 g
energia tartalom2370 / 566 kj / kcal
zsír36 g
  ebből telített zsírsavak22 g
szénhidrát54 g
  ebből cukor54 g
fehérje5,7 g
0,26 g

Vásárlói vélemények

0 Vásárlói vélemény magyar nyelven: Zotter Schokoladen Bio Labooko Karamell

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
4 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

4 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "Bio Labooko Karamell" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: