Stasher Bag Lime

Vízhatlan és légmentesen tárolás

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Ez a kompakt ételtartó funkcionális, egyszerű és elegáns. Nem csak a méretei optimásilak egy szendvicshez vagy akár tíz müzliszelethez, hanem hosszú ideig frissen tartja gyümölcs- és zöldség snackeket is. Ezenkívül tökéletes mindenféle apró tárgy vízhatlan és légmentes tárolásához.

Stasher

A Stasher a legfontosabb ételtartó valamint nélkülözhetetlen konyhai kiegészítő, amellyel nemcsak pénzt takaríthat meg, hanem értékesen hozzájárul a környezet védelméhez is. Az innovatív Pinch-loc ™ záródás hermetikusan zárja el az ételeket, míg a speciális anyag porózus felülete megakadályozza a baktériumok szaporodását. Így az ételek hosszú ideig higiénikusan frissek maradnak.

Ez az egyedülálló, újrafelhasználható kiváló minőségű platinum szilikonból készült ételtartó teljesen biztonságos; az anyag semmilyen nyomot nem hagy az ételben és nem befolyásolja az ízét vagy illatát. Minden egyes terméket szigorú minőségi, műszaki és dizájn-előírások szerint ellenőriznek, így garantálják az eszközök sem az egészségre, sem pedig a környezetre nem gyakorolnak negatív hatást. Valamint a Stasher újrahasznosíthatósága által kevesebb műanyaghulladék termelődhet.

Egy tartó, végtelen lehetőség - a Stasher felhasználási területei

Tarósítás - tárolás
Függetlenül attól, hogy zöldség, hús, kolbász, sajt vagy frissen elkészített ételekről van szó, a Stasher ideális tárolási megoldás az étel számára, hosszú ideig frissen tartja, és megbízhatóan védi a "fagyégéstől" is. Például praktikusan lefagyaszthatja kedvenc napérlelte paradicsomból készített szószát, és bármikor frissen fogyaszthatja.

Pácolás
A hús és a hal pácolása gyerekjátékká válik. A biztonságos záródás megakadályozza a pác kiszivárgását, biztonságosan és higiénikusan zárja össze a többi összetevővel.

Melegítés mikrohullámú sütőben
A Stasher tökéletesen alkalmas az ételek mikrohullámú sütőben történő felolvasztásra vagy melegítésre. Feltétlenül ügyeljen arra, hogy a tartót hagyja, mielőtt betenné a mikrohullámú sütőbe.

Párolás
Tegyen friss vagy fagyasztott zöldségeket a tártóba, adjon hozzá olívaolajat, fűszereket és zöldségeket, helyezze a szorosan lezárt tartót forró vízzel teli edénybe, körülbelül tíz percre, hogy élvezhesse a finoman párolt zöldségeket. Ily módon nem vesznek el az értékes vitaminok vagy tápanyagok, és az összetevők teljes aromája megmarad.

Sous Vide
Ezzel a főzési módszerrel az összetevőket hermetikusan zacskókba zárják, és alacsony hőmérsékletű vízben legfeljebb hat órán át főzik. Így minden egyenletesen főzve, csodálatosan lédús marad. Az általában erre a célra használt műanyag zacskókkal ellentétben a Stasher a főzés során nem bocsát ki semmilyen egészségre káros anyagot az ételbe.

A Stasher nemcsak számos lehetséges felhasználási módjával, hanem egyszerű kezelésével is meggyőző. Használat után egyszerűen tisztítható a mosogatógépben. Aligha lehet egyszerűbb vagy kényelmesebb.

Anyaga: platinum szilikon
Méretek: 18x19 cm
Mosogatógép- és mikrohullámú sütő kompatibilis
Mentes az egészségre káros anyagoktól
Pinch-lock ™ záródás
Újrafelhasználható
Címkézhető

Márkák: Stasher

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Stasher Bag Lime

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Bag Lime" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder