Ölmühle Fandler Verjus - a fiatal szőlő leve

Enyhébb, mint az ecet, finomabb, mint a citrom

3.130 Ft

(12.520 Ft / l, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 250 ml

Kiszállítás július 01., péntek-ig, amennyiben szerda 10:00 óráig rendel.

Még 3 darab raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 14.000 Ft-tól.
Szállítási és visszaküldési információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Finom alternatíva
  • Természetes ízfokozókkal
  • Sokoldalú felhasználás

Cikkszám: ÖF-vj02, Tartalom: 250 ml, EAN: 9120057430047

Leírás

A Verjus egy savanyú lé, amelyet a szőlő préselésével nyernek. Jelentősen enyhébb, mint az ecet. A francia, a török és az iráni konyhában előszeretettel alkalmazzák fűszerezéshez. A Verjus nem teljesen érett szőlő, az ecet, a citrom vagy a bor ízletes alternatívája. Kalóriatartalma alacsony és vegán. Egy természetes ízfokozó.

A Verjus nagyon sokoldalúan felhasználható a konyhában ...
Jól passzol: saláták, szószok, levesek és pörköltek ízesítéséhez, szárnyas ételek, hal, grill ételek, zöldségek és gyümölcsök, tenger gyümölcsei, chutney és grill szósz.

Minőségi pecsét: EU- / nem-EU Bio jelölés
Termékjellemzők: Vegán, Vegetáriánus
Olaj tartalom: 250 ml
Mentes: Ízfokozó, Mesterséges aroma, Mesterséges színezék, Tartósítószerek

Összetevők

  • Verjus

Tápérték

Tápérték / 100 ml
energia tartalom134 / 32 kj / kcal
zsír0 g
  ebből telített zsírsavak0 g
szénhidrát6 g
  ebből cukor6 g
fehérje0 g
0 g
fruktóz2,8 g

Ölmühle Fandler Verjus - a fiatal szőlő leve Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Ölmühle Fandler Verjus - a fiatal szőlő leve

4 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
4 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

4 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 4 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

Vásárlók, akik "Verjus - a fiatal szőlő leve" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: