Leírás
Ezt a stájer klasszikust gondosan fűszerezik, szabadtartású sertés hasi húsából készítik, valamint bükkfán füstölik, mielőtt szárítanák.
Hűtve, maximum +9°C-on tárolandó
A gyártóról
A hús nem csak egy hús
A szabadtartású sertések szeretik a természetet, ahol kiélhetik természetes szokásaikat. Kizárólag a saját gazdaságból származó takarmánnyal (gabona, szója) és kukorica nélkül etetik őket. Rövid vágóhídra szállítás után a húst a gyárban dolgozzák fel.
A Nagl nagyrabecsüli a szabadon tartott sertéseket
A kiváló minőségű élelmiszerek megbecsülést igényelnek. "Nagl elismerése” egy olyan filozófiai kifejezés, amely jót tesz a természetnek, az állatoknak, a gazdáknak és Önöknek, kedves vásárlóknak. Figyelmet fordítanak a holisztikusan fenntartható gazdálkodásra. Így bízhat abban, hogy a lehető legjobb hústermékeket kínálja Önöknek, amelyek értékét a generációkon átívelő kézművesség és tapasztalat alakítja. A szépen, kézzel feldolgozott húst érdemes megbecsülni. Ezek a termékek gazdagítják az otthoni közös étkezéseiket!
Íz: | Fűszeres |
---|---|
Származás: | Ausztria |
Allergének: | L - zeller |
Terméktípusok: | Hús és Kolbász termékek |
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Nagl Freilandschwein Hamburger szalonna érlelt
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
-
Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 9.050 termék