Montaraz Jamón Ibérico de Bellota sonka, 50 g

Intenzív, enyhén sós és édes

9.090 Ft

(181.800 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak )

Tartalom: 50 g

Raktáron ettől: december 19.

Miért tart hosszabb ideig?

Miért tart hosszabb ideig? Ez a termék jelenleg nincs raktáron, azonban hamarosan elérhető lesz. Rendeljen most - a terméket a szállítmány megérkezése után azonnal küldeni fogjuk. Megjegyzés bezárása

Kiszállítás december 23., kedd-ig

Hűtve szállítás: A hűtve szállított termékek esetében rendelésenként további 1.960,00 Ft kerül felszámításra.
További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Szabadtartásból és tisztán makk-kal hizlalt
  • Min. 36 hónapos érlelés
  • Kézzel vágott

Cikkszám: DF-5232, EAN: 8437011582713

Gyakran együtt vásárolt a Frierss Szarvasgomba-Szalámi, 60 g termékkel

Montaraz Jamón Ibérico de Bellota sonka, 50 g 9.090 Ft (181.800 Ft / kg)
Frierss Szarvasgomba-Szalámi, 60 g 1.260 Ft (21.000 Ft / kg)
Teljes összeg: 10.350 Ft
Leírás

Pata Negra, a legjobb spanyol sonka, kézzel, sonkakéssel vágva. Tisztán makk-kal történő hizlalásból, amihez sertésenként egy-két hektár tölgyesre van szükség. Az érlelési idő legalább 36 hónap. Az íze szinte leírhatatlan, minden ínyencnek ki kell próbálnia.

Tipp: Fogyasztás előtt hagyja legalább 30 percig szobahőmérsékleten akklimatizálódni!

Márkák: Montaraz
Eredet: Spanyolország
Gyártó: Don Fredo e.U., Bergsiedlung 8, 3385 , Prinzersdorf, Spanyolország, www.donfredo.at
Összetevők

sertéshús, tengeri só

Tápérték
Tápérték / 100 g
energia tartalom / energia 1336 / 319 kj / kcal
zsír 19,8 g
  ebből telített zsírsavak 6,5 g
szénhidrát 1 g
  ebből cukor 0 g
fehérje 34,7 g
4,56 g

Kapcsolódó termékek

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Hasonló termékek

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Montaraz Jamón Ibérico de Bellota sonka

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés