Modena Estense "Nemes cseppek" szett

BIO extra szűz olívaolaj és Aceto Balsamico Gold

11.147 Ft

(Az árak az ÁFÁT tartalmazzák - Szállítási díjak)

Tartalom: BIO Olívaolaj + Aceto Balsamico Gold

Kiszállítás június 01., szerda-ig, amennyiben hétfő 10:00 óráig rendel.

raktáron

Tulajdonságok és előnyök

  • Exkluzív szett Olaszországból
  • Finom ízjegyek
  • Salátákhoz és előételekhez

Cikkszám: MOE-ETSET, Tartalom: 1 szett

Leírás

A d'Este család hercegei Európa-szerte ismertek voltak az értékes l'aceto del duca-ról - a mi Aceto Balsamico di Modena termékünk a királyok és császárok számára adott ajándék leszármazottja. Az olívaolajat régóta Olaszország folyékony aranyaként emlegetik, valamint az extra szűz Modena Estense bio olívaolaj 100%-ban Olaszországból származik - a kiváló minőséget a frissen nyírt fű lágy illatáról lehet felismerni.

Az extra szűz Modena Estense bio olívaolaj és az Aceto Balsamico di Modena Gold kombinációja olyan jól harmonizál, ezért most szettben is kaphatók.

Mi teszi olyan különlegessé a Modena Estense által gyártott "Aceto Balsamico di Modena IGP GOLD" terméket:
Az "Aceto Balsamico di Modena IGP GOLD" testes és bársonyos, így intenzív, balzsamos illatot áraszt. A különleges, fahordós érleléssel kinyert íz keserédes és kiegyensúlyozott, így a balzsamecet tökéletes filékhez és sajtokhoz.

Ez a balzsamecet kiemelkedik a szőlőmustsűrítmény és az Aceto Invecchiato (a felhasznált borecet, amelyet nemesfából készült fahordókban érlelnek legalább 10 évig) magas aránya miatt. Az "Aceto Balsamico di Modena IGP GOLD" egy igazi aranycsepp, mivel kb. 75% sűrített szőlőmustból és kb. 25% borecetből áll. Mivel az Aceto Balsamico egy természetes koncentráció során nyerhető ki, így pontos adat nem állapítható meg.

Az IGP (indicazione geografica protetta) elnevezés magyarul OFJ (oltalom alatt álló földrajzi jelzés) azt jelenti, hogy bizonyos jellemzőkkel rendelkező, régióhoz vagy régióra jellemző termékről van szó, valamint az előállítási folyamat legalább egy szakasza a speciális helyen zajlik. Egy felhatalmazott ellenőrző hatóság garantálja, hogy a címke összes követelménye teljesüljön. Az "Aceto Balsamcio di Modena IGP" gyártásának Modena és Reggio Emilia tartományban kell történnie. Egyéb összetevők hozzáadása nem megengedett. A szőlőmust kizárólag a következő szőlőfajtákból nyerhető ki: Lambruschi, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta, Fortana, Montuni. Az érlelés nemesfából készült hordókban történik a gyártás befejezése után legalább 60 napig. Invecchiato-nak csak azt az ecetet nevezhetjük, amelyet legalább 3 évig fahordóban tároltak és érleltek.

Mi teszi olyan különlegessé a Modena Estense által gyártott, 100%-ban Olaszországból származó "Extra szűz bio olívaolajat":
Finom íz, legjobb minőség, gondos gyártási folyamat mind az olajbogyó, mind a környezet szempontjából - ezek a legfontosabb szempontok, ha az olaszországi bio, extra szűz olívaolajról van szó.

A Modena Estense által gyártott bio olívaolajat az első minőségi osztályból nyerik ki, közvetlenül olaszországi préselt olajbogyóból. Az olívaolaj jó minőségét a frissen nyírt fű lágy illatáról lehet felismerni.

Profi tipp: hívja meg a barátait egy antipasti-estre, és tálalja fel a friss olívaolajat egy kis tálkában, megszórva tengeri sóval és egy friss bagettel a mártogatáshoz. És már tökéletes is az antipasti-est.

A csomag a következő termékeket tartalmazza:

Származás: Olaszország
Olaj tartalom: 1 Liter

Tápérték

Bio extra szűz olívaolaj 100% Olaszország

Tápérték / 100 g
energia tartalom3450 / 824 kj / kcal
zsír91,5 g
  ebből telített zsírsavak13,2 g
szénhidrát0 g
  ebből cukor0 g
fehérje0 g
0 g

Aceto Balsamico di Modena IGP (arany)

Tápérték / 100 g
energia tartalom1419 / 339 kj / kcal
zsír0 g
  ebből telített zsírsavak0 g
szénhidrát80 g
  ebből cukor80 g
fehérje0 g
0,07 g

Összetevők

Bio extra szűz olívaolaj 100% Olaszország

  • 100% extra szűz olívaolaj [1]
  1. bio

Aceto Balsamico di Modena IGP (arany)

  • szőlőmust koncentrátum
  • borecet

Modena Estense "Nemes cseppek" szett Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Termékértékelések

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Modena Estense "Nemes cseppek" szett

Hasonló termékek: