Pulyka-Sajtos "krainer"

Grillezéshez, sütéshez vagy főzéshez

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Ezek a finom kolbászok a legjobb osztrák pulykahúsból és sajtból készülnek. A pulykahúsnak köszönhetően soványabbak, mint a hagyományos sajtos "krainerek", így kiváló alternatívaként szolgálnak.

Elkészítés:

  • Serpenyő: Közepes-nagy lángon finoman pirítsa meg minden oldalát, amíg a bőr ropogós nem lesz. (Tipp: Hogy a kolbász héja ne repedjen szét, egyszerűen szúrkálja meg többször az elkészítés előtt)
  • Alternatív megoldásként: Egyszerűen forralja fel a vizet, vegye le az edényt a tűzhelyről, és hagyja benne ázni a kolbászokat körülbelül 15 percig.

Eredet: Ausztria

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Pulyka-Sajtos "krainer"

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Pulyka-Sajtos "krainer"" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder