Frierss Sült kolbász 30% sárgarépával - A régióból

Sovány sertéshúsból

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A hagyomány és az innováció finom ötvözete: a fűszeres kolbászok sovány osztrák sertéshúsból és 30% regionális sárgarépából, gondos kézműves munkával készülnek. Bár kevesebb zsírt tartalmaznak, mint a hagyományos kolbászok, a zamatos állag, a ropogós haraphatóság és a természetesen finom íz nagyon meggyőző. A sárgarépa finom narancssárga színt kölcsönöz a sült kolbásznak - mesterséges színezék nélkül! Tökéletes a minőséget és a regionálitást értékelő, táplálkozástudatos ínyencek számára.

Elkészítés:

  • A kolbászokat elkészítheti grillen vagy egy serpenyőben (kevés olajjal).
  • Közepesen forró grillen vagy serpenyőben süsse kb. 6-8 percig, többször megforgatva, amíg egyenletesen meg nem sül.
Márkák: Frierss
Eredet: Ausztria

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Frierss Sült kolbász 30% sárgarépával - A régióból

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Sült kolbász 30% sárgarépával - A régióból" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder