Finest Food Age Bio Tellicherry bors

Válogatott, legmagasabb minőségű bors

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

Herbaria "Trio Noir" bors
Bio Tellicherry Bors - egész - Extra félkövér, TGSEB
Herbaria Tellicherry vadbors
Leírás

Ez a kiváló bio Tellicherry bors az indiai Periyar természetvédelmi területről származik, botanikusan az igazi borsok közé tartozik. Malabar partajain, ahol termesztik, tekinthető a bors eredeti otthonának. Az évszázadok során folyamatosan nemesített és finomított termesztés révén az ebből a régióból származó bors rendkívül kiváló minőségű. Kíméletes szárítás után a gazdálkodók kézzel válogatják ki a legszebb és legnagyobb borsszemeket, átmérőjüknek legalább 4,75 mm-t kell elérni. Így ez a bors a három lehetséges minőségi besorolásból a legmagasabbat éri el: TGSEB - Tellicherry Garbled Special Extra Bold.

Mivel a Tellicherry borsot a szokásostól eltérően nem éretlenül takarítják be, különösen intenzív aromával és jelentős csípősséggel büszkélkedik. A bors kedvelői számára igazi csemege.

Gyantás és diós jegyek, valamint meleg és intenzív csípősség határozza meg ennek az egyedülálló borsnak az ízét. Univerzális borsként számos különböző ételhez jól illik. Frissen összezúzva teljes aromáját kifejti. Az egytálételek egész magokkal fűszerezhetőek, az utolsó 15 percben ajánlatos az étellel együtt főzni, majd tálalás előtt újra eltávolítani az ételből.

Kiváló termékek, tisztességes árak a gazdálkodók számára és megbízható minőség az ügyfelek számára - ez a Finest Food Age.

Származás: India
Terméktípusok: Bors

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Finest Food Age Bio Tellicherry bors