Leírás
A tengeri sót a napon szárítják, majd bambusz csőbe töltik. A cső timfölddel van lezárva, és nyílt tűzön égetik. Ezt a folyamatot legfeljebb kilenc alkalommal ismétlik. A végtermék pedig egy bázikus só, amelyet porrá őrölnek.
Ez a különleges előállítási folyamat biztosítja a rendkívül intenzív sós ízt. Ezért nagyon óvatosan kell használni és a főzés közben az ételhez adni. Rizsből és kölesből készült koreai ételekhez ideális.
A Finest Food Age Bambusz só háromszor kerül égetésre. Minden égetéskor megemelkedik a só pH-értéke, valamint a só ásványi anyag tartalma is.
Felhasználás: | Rizses étel |
---|---|
Só: | Finom |
Terméktípusok: | Só |
Vásárlói vélemények
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Finest Food Age Bambusz só
5 csillag | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 csillag | | 0 | (0%) |
3 csillag | | 0 | (0%) |
2 csillag | | 0 | (0%) |
1 csillag | | 0 | (0%) |
1 értékelés
- Még nincs vélemény.
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
-
Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 9.600 termék