Die Käsemacher - juh-, kecske- és tehéntejből készült különlegességek

Fenntartható sajtkészítő-művészet a Waldviertelből

Fedezze fel a DIE KÄSEMACHER ízletes finomságainak széles választékát.

A családi vállalkozás, a DIE KÄSEMACHER 1991 óta áll fenn az alsó-ausztriai Waldviertelben, hagyományos sajtkészítéssel juh-, kecske- és tehéntejből készít különlegességeket. A kínálatban a joghurt és a félkemény sajt mellett finom antipasti is található, sajttöltelékkel és anélkül is. Különösen népszerű: A saját termesztésükből származó ropogós Peppersweet cseresznyepaprika és édes gyümölcsök, mindegyik krémes krémsajttal töltve és finoman pácolva.

A sajtüzemben, ahol a legtöbb előállítási lépést a régi hagyományoknak megfelelően továbbra is kézzel végzik, évente ötmillió liter tejet dolgoznak fel a régióból. Az együttműködés 50 regionális juh- és kecsketenyésztővel, valamint különböző osztrák és görög zöldségtermesztőkkel egyenlő alapon zajlik. Végül is mindegyik ugyanazon értékek mellett áll ki: az állatok, a természet és a környezet körültekintő, tiszteletteljes és elismerő bánásmódja.

Finom és fenntartható sajtkészítmények készülnek minden nap a legjobb alapanyagokból, gondos feldolgozással. Minden falatban megkóstolhatja a termék iránti szeretetet.

Vásárlás kategóriák szerint

Die Käsemacher: 40 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák