De Bolster "Mungóbab" csíráztatni való mag
A Wok-zöldségek klasszikus hozzávalója
KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben
Hasonló termékek
Leírás
Amit sokan szójabab csírának neveznek, mint számos távol-keleti étel klasszikus összetevőjét, az valójában a mungóbab csíra. Nem hiányozhat egyetlen wok-zöldségből sem, valamint salátákhoz nyersen hozzáadva is nagyon finom.
A De Bolster speciális csíráztatótál használható a mugóbab csíráztatásához.
- A magokat vékony rétegben szórja a rácsra, és helyezze a rácsot az üvegtál tetejére.
 - Ezt követően alaposan öblítse le a magokat a folyó vízcsap alatt.
 - Töltse fel a tálat vízzel a rács alatti részig, és helyezze a tálat szobahőmérségletű, sötét helyre.
 - A második naptól kezdve a csírákat alaposan le kell öblíteni folyó vízcsap alatt naponta kétszer.
 - 3 nap után a hajtások meleg, bő fényű helyen folytathatják a növekedést, azonban nem közvetlen nap alatt.
 - 5-7 nap elteltével fogyasztható.
 
| Márkák: | De Bolster | 
|---|
Kapcsolódó termékek
Vásárlói vélemény magyar nyelven: De Bolster "Mungóbab" csíráztatni való mag
Magazinunkból:
-  
Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 24.000 Ft-tól
 -  
Ingyenes
visszaküldés -  
24 órás kiszállítás
 Több, mint 10.400 termék