Davert Bio Gyöngy kuszkusz

Finomítja az ételeket a keleti érintéssel

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Ízletes különlegesség keletről! A gyöngy kuszkusz hagyományosan 100%-ban durumbúzából készül, köretként, salátaként vagy tagine ételekként fogyasztják. Azonban annyira sokoldalú, hogy ma már sok kreatív konyha alapeleme. Enyhe íze és kellemes állaga kiváló társa számos zöldségből, halból és húsból készült ételnek.

Elkészítés: Két ember számára forraljon fel 100 g gyöngy kuszkuszt 250 ml vízben, majd fedje le és főzze alacsony lángon 8 percig. Kérjük, keverje át újra és újra!

Száraz és hőtől védett helyen tárolja.

Márkák: Davert
Eredet: Franciaország

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Davert Bio Gyöngy kuszkusz

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Bio Gyöngy kuszkusz" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder