Caseificio Gennari termékek

Caseificio Gennari: 3 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Naponta három kerek sajt készítése - ezzel a feladattal kezdődött Maria és Sergio élete 1953-ban a Villa Paveri tejüzemben. A Caseificio Gennari parmezánfajták ma Emilia Romagna legfinomabb különlegességei közé tartoznak, valamint népszerűek az európai ínyencek körében. A családi vállalkozás sorsát már az unokák irányítják, de a törődés változatlan: a minimálisan zsírtalanított tej, kevés tejoltó, nagyon kevés tejsavó és a nedves környezetben történő lassú érlelés csak néhány a szigorú kritériumok közül, amelyek mindig a legjobb minőséget eredményezik. A hagyomány az ellátási láncot is meghatározza, hiszen a tej elsősorban saját gazdaságból származik, illetve a vállalkozó család számos beszállítóval ápol már az első naptól kezdve lojális üzleti kapcsolatot.