Bienenhof Klaindl Méhviasz-kenyérzsák

Környezetbarát pamutzsák

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Ez a rendkívül környezetbarát zsák ideális kenyér, gyümölcs vagy zöldség tárolására. A bio-pamutból és bio-méhviaszból készült zsákban sajthoz és kolbászhoz is. A méhviasz ideálisan védi a kenyeret vagy az élelmiszert a penésszel szemben. A táska ezért újra és újra felhasználható.

Megfelelő ápolással és szárazon tárolva (kamra vagy normál hűvös helyiség) a kenyérzsák akár 3 évig is eltartható. Ezután tűzgyújtóként használhatja a sütőhöz vagy a grillhez. Ráadásul komposztálható is.

Ápolás és használat: Szükség esetén langyos vízzel tisztítsa meg a zacskót. Nagyon erős szennyeződés esetén semleges szappant is használhat. Ha a kosár szélét kifordítja, egy csinos kenyérkosarat kap az uzsonnás asztalra.

Információk a Kaindl Bienenhof-ról:

A szülői gazdaság átvétele után a Kaindl család észrevette, hogy hiába ültették el az összes cserjét, virágot és fát, alig maradt méh. Ennek eredményeként a termés is meglehetősen kevés volt. Elhatározták, hogy egy kis segítséget nyújtanak a természet számára, így elkezdtek a méhészkedéssel foglalkozni. Ezzel nemcsak a méhek és termékeik iránti szenvedélyüket váltották ki, hanem felismerték a szorgalmas kis segítők felbecsülhetetlen értékét is.

Terméktípusok: Háztartási eszköz

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Bienenhof Klaindl Méhviasz-kenyérzsák

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "Méhviasz-kenyérzsák" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: