Berghofer Mühle "Remény" sütőkeverék - Vorschuss-kenyér, 660 g

Egy ősi klasszikus

2.220 Ft

(3.364 Ft / kg, 18% ÁFÁ-val - Szállítási díjak )

Tartalom: 660 g

Raktáron ettől: november 11.

Miért tart hosszabb ideig?

Miért tart hosszabb ideig? Ez a termék jelenleg nincs raktáron, azonban hamarosan elérhető lesz. Rendeljen most - a terméket a szállítmány megérkezése után azonnal küldeni fogjuk. Megjegyzés bezárása

Kiszállítás november 12., szerda-ig

Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 24.000 Ft-tól
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Enyhe ízű
  • Világos rozslisztből készült
  • Pörköltekhez, levesekhez és sok máshoz

Cikkszám: BHM-45, EAN: 9120036991897

Gyakran együtt vásárolt a Berghofer Mühle "Hála" sütőkeverék - Briós, 660 g termékkel

Berghofer Mühle "Remény" sütőkeverék - Vorschuss-kenyér, 660 g 2.220 Ft (3.364 Ft / kg)
Berghofer Mühle "Hála" sütőkeverék - Briós, 660 g 2.380 Ft (3.606 Ft / kg)
Teljes összeg: 4.600 Ft
Leírás

Régebben a híres Vorschuss-kenyeret kizárólag különleges alkalmakkor sütötték. A klasszikus főleg világos rozslisztből áll. A kenyér különösen ideális pörköltekhez vagy salátaételekhez.

Hozzávalók:
9 g száraz élesztő vagy ½ kocka friss élesztő, kb. 400-430 g langyos víz,
18 g malátakivonat, 3 evőkanál napraforgóolaj

Elkészítés:

  • Egy tálban keverje el a kb. 400 - 430 g langyos vizet, az élesztővel, a malátakivonattal és a napraforgóolajjal.
  • Adja hozzá a sütőkeveréket, és rövid idő alatt keverje össze.
  • Dagasztógép: 7-10 perc.
  • Tegye a tésztát egy belisztezett munkafelületre, takarja le és szobahőmérsékleten pihentesse kb. 30 percig.
  • A pihentetés után formázza a tésztát kerek vagy ovális alakúra, majd tegye egy kilisztezett kelesztő kosárba.
  • Ezután takarja le a tésztát, és hagyja kelni további kb. 30 percig.
  • A sütőt jól melegítse elő (pl. forró levegő, 230°C).
  • A kelesztési idő letelte után fordítsa a kenyértésztát a már előforrósított tepsire vagy pizzakőre és tegye a sütőbe.
  • Miután betette, permetezzen többször a sütő belsejének az aljára egy szórópalackkal, hogy megfelelő mennyiségű gőz képződjön.
  • Sütési idő kb. 10 perc 230°C-on, majd 180°C/185°C-on további kb. 40-45 perc.
  • Sütés után a kenyérnek „üregesnek” kell lennie, ha az alját ütögeti.
  • Hagyja a rácson kihűlni és élvezze.

Körülbelül 1 kg-os kenyér sütéséhez.

Márkák: Berghofer Mühle
Eredet: Ausztria
Tárolási útmutató: Hűvös, száraz és sötét helyen tárolandó
Tulajdonságok: Mesterséges aromáktól mentes, Mesterséges színezékektől mentes
Nyersanyag eredete: Ausztria
Gyártó: Berghofer Mühle GmbH, Bahnhofstrasse 25, 8350, Fehring, Ausztria, www.berghofer-muehle.at
Összetevők

rozsliszt, búzaliszt, rozskovász (rozsliszt, ivóvíz, kezdő kultúrák), só, tejsav[1], cukor

  1. savanyítószer
Tápérték
Tápérték / 100 g
energia tartalom / energia 1386 / 331 kj / kcal
zsír 1,1 g
  ebből telített zsírsavak 0,1 g
szénhidrát 66,1 g
  ebből cukor 1,2 g
ballasztanyag 7 g
fehérje 9,5 g
2,3 g

Kapcsolódó termékek

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Hasonló termékek

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Berghofer Mühle "Remény" sütőkeverék - Vorschuss-kenyér