Bavicchi Bio "Csicseriborsó" csíráztatni való mag, 500 g

Ideális főtt vagy pirított köretként

4.028 Ft 4.240 Ft -5%

(8.056 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 500 g

raktáron

Kiszállítás augusztus 21., csütörtök-ig, amennyiben vasárnap 23:59-ig rendel.

Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 24.000 Ft-tól
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Diós íz
  • Keleti ételekhez
  • Közvetlen napfény nélkül

Cikkszám: XPF-BAV-ZCE0209, EAN: 8003419028513

Gyakran együtt vásárolt a Bavicchi Bio "Hajdina" csíra, 500 g termékkel

Bavicchi Bio "Csicseriborsó" csíráztatni való mag, 500 g 4.028 Ft (8.056 Ft / kg)
Bavicchi Bio "Hajdina" csíra, 500 g 3.518 Ft (7.036 Ft / kg)
Teljes összeg: 7.546 Ft
Leírás

A csicseriborsó egy fontos élelmiszer az indiai és a keleti konyhában. A csírákat fogyasztás előtt meg kell főzni vagy pirítani (10-15 perc). Többek között kuszkuszos ételekhez is kiváló.

Útmutató:

  • Áztassa be a magokat körülbelül 8-10 órán keresztül.
  • Áztatás után a magokat öblítse le alaposan.
  • Oszlassa el egyenletesen a csíráztató torony emeletén, vagy tegye egy csíráztató üvegbe.
  • Öntözze naponta 2-3 alkalommal, a csírázás végéig.
  • A kész csírák hűtőben is tárolhatók, ahol egy keveset tovább növekednek.
  • A csírákat fogyasztás előtt alaposan mossa meg.
Márkák: Bavicchi
Minőségi pecsét: Bio minősítésű

Ajánljuk hozzá

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Hasonló termékek

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Bavicchi Bio "Csicseriborsó" csíráztatni való mag