Bake Affair Bio pogácsa fahéjas cukorral

Nem csak teaidőben öröm

KiárusítvaMár nem gyártott

Hasonló termékek:

Bake Affair Bio Pizzatészta olasz fűszerekkel
Bio Burger Buns - Szezámmal briós tésztából
Bake Affair Bio Bagett

Leírás

Megoszlanak a vélemények a következő kérdésről: Mi jön először a pogácsákra - alvasztott krém vagy lekvár? Nem számít, melyik változatot részesíti előnyben, vagy tisztán, esetleg fagyasztott bogyókkal finomítva élvezi-e, ezzel a sütőkeverékkel egy darab brit életmódot kap a házban! És mivel soha nem tudhatod, mikor fogsz sóvárogni a pogácsák után, a kész pékáruk fagyasztásra is ideálisak. Egyszerűen süsse a mikrohullámú sütőben 1 percig, és élvezze reggelire, villásreggelire, teázásra vagy csak közben.

6 tipikus brit pogácsához szüksége lesz:

 • 1 doboz Bio pogácsa fahéjas cukorral sütőkeverék
 • 130 ml tej
 • 2 tojás
 • opcionális: finomított fagyasztott gyümölcsök

Sütési idő: 24 perc 165 °C-on (forró levegő)

Hogyan készítsük el a süteményeket a tökéletes teaidőhöz:

 1. Legalább 1 órával (jobb 2) a sütés megkezdése előtt vegyen ki 75 g vajat a hűtőszekrényből, és hagyja szobahőmérsékleten megpuhulni. Alternatív megoldásként közvetlenül sütés előtt 30 másodpercig melegítheti őket a mikrohullámú sütőben.
 2. A sütő 165 °C-os forró levegőre képes felmelegedni.
 3. Nyissuk ki a sütőkeveréket, és tegyük félre a tasakot a fahéj és a cukor keverékével egyelőre. Ezután nyissa ki a frissességi tömítést, és öntse a sütőkeveréket egy nagy tálba.
 4. Most hozzáadjuk a sütőkeverékhez a megpuhult vajat, 130 ml hideg tejet és egy tojást. Tipp: A dobozban található tejsor segít megmérni a tej mennyiségét. Gyúrjon mindent sima tésztává - kézzel, a konyhai robotgéppel vagy a Thermomix-szel (használja a spatulát 20 másodpercig a 6. szinten).
 5. Egy enyhén lisztezett munkafelületen ismét röviden összegyúrjuk a tésztát.
 6. Alakítsa a tésztát kb. 23 cm átmérőjű és kb. 2 ujj vastagságú karikára. Finomítási tipp: Először nyújtsa ki a tésztát kb. 40 cm x 23 cm-es téglalapra, és fedje le tetszés szerint fagyasztott gyümölcsökkel. Ezután egyszer összehajtja a tésztadarabot, és csak ezután képezi a kört (ennek átmérője kb. 16 cm legyen).
 7. Most vágjon ki 6 "torta sarkot" a körből, és tegye őket egy sütőpapírral kikent vagy sütőpapírral kibélelt tepsire. A második tojást felverjük, és megkenjük vele a háromszögeket. Ezután minden darabot megszórunk a fahéj-cukor keverékkel.
 8. Kb. 24 percig sütjük, amíg a pogácsa aranybarna lesz. Akkor ízlik a legjobban, ha még melegek!
Felhasználás: Sütés
Minőségi pecsét: EU- / nem-EU Bio jelölés, Austria Bio Garantie
Származás: Ausztria
Mentes: Mesterséges aroma, Mesterséges színezék, Tartósítószerek, Pálmaolaj
Terméktípusok: Sütő keverékek

Termék videó:

 • Pogácsa gyümölcsökkel

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Bake Affair Bio pogácsa fahéjas cukorral