Bake Affair Bio pogácsa fahéjas cukorral

Nem csak teaidőben öröm

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Megoszlanak a vélemények a következő kérdésről: Mi jön először a pogácsákra - alvasztott krém vagy lekvár? Nem számít, melyik változatot részesíti előnyben, vagy tisztán, esetleg fagyasztott bogyókkal finomítva élvezi-e, ezzel a sütőkeverékkel egy darab brit életmódot kap a házban! És mivel soha nem tudhatod, mikor fogsz sóvárogni a pogácsák után, a kész pékáruk fagyasztásra is ideálisak. Egyszerűen süsse a mikrohullámú sütőben 1 percig, és élvezze reggelire, villásreggelire, teázásra vagy csak közben.

6 tipikus brit pogácsához szüksége lesz:

  • 1 doboz Bio pogácsa fahéjas cukorral sütőkeverék
  • 130 ml tej
  • 2 tojás
  • opcionális: finomított fagyasztott gyümölcsök

Sütési idő: 24 perc 165 °C-on (forró levegő)

Hogyan készítsük el a süteményeket a tökéletes teaidőhöz:

  1. Legalább 1 órával (jobb 2) a sütés megkezdése előtt vegyen ki 75 g vajat a hűtőszekrényből, és hagyja szobahőmérsékleten megpuhulni. Alternatív megoldásként közvetlenül sütés előtt 30 másodpercig melegítheti őket a mikrohullámú sütőben.
  2. A sütő 165 °C-os forró levegőre képes felmelegedni.
  3. Nyissuk ki a sütőkeveréket, és tegyük félre a tasakot a fahéj és a cukor keverékével egyelőre. Ezután nyissa ki a frissességi tömítést, és öntse a sütőkeveréket egy nagy tálba.
  4. Most hozzáadjuk a sütőkeverékhez a megpuhult vajat, 130 ml hideg tejet és egy tojást. Tipp: A dobozban található tejsor segít megmérni a tej mennyiségét. Gyúrjon mindent sima tésztává - kézzel, a konyhai robotgéppel vagy a Thermomix-szel (használja a spatulát 20 másodpercig a 6. szinten).
  5. Egy enyhén lisztezett munkafelületen ismét röviden összegyúrjuk a tésztát.
  6. Alakítsa a tésztát kb. 23 cm átmérőjű és kb. 2 ujj vastagságú karikára. Finomítási tipp: Először nyújtsa ki a tésztát kb. 40 cm x 23 cm-es téglalapra, és fedje le tetszés szerint fagyasztott gyümölcsökkel. Ezután egyszer összehajtja a tésztadarabot, és csak ezután képezi a kört (ennek átmérője kb. 16 cm legyen).
  7. Most vágjon ki 6 "torta sarkot" a körből, és tegye őket egy sütőpapírral kikent vagy sütőpapírral kibélelt tepsire. A második tojást felverjük, és megkenjük vele a háromszögeket. Ezután minden darabot megszórunk a fahéj-cukor keverékkel.
  8. Kb. 24 percig sütjük, amíg a pogácsa aranybarna lesz. Akkor ízlik a legjobban, ha még melegek!
Márkák: Bake Affair
Eredet: Ausztria
Termékvideó:

Pogácsa gyümölcsökkel

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Bake Affair Bio pogácsa fahéjas cukorral

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Bio pogácsa fahéjas cukorral" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder