Bake Affair Bio Omlós tészta, 335 g

Mindenképpen sikerül

2.407 Ft 2.680 Ft -10%

(7.185 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 335 g

Kiszállítás április 30., kedd-ig, amennyiben hétfő 00:00-ig rendel.

raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • 1 édes tortához
  • Sütikhez is alkalmas
  • Kevés friss alapanyag szükséges

Cikkszám: BAF-353, Tartalom: 335 g, EAN: 9120101511807

Leírás

Sok amatőr pék ódzkodik az omlós süteményektől, mivel azonban a Bake Affair süteménykeverék finom omlós tésztához csak a legjobb bio alapanyagokból készül (természetesen mesterséges adalékanyagok nélkül és GMO-mentesen), már nincs ok az aggodalomra. A pofonegyszerű elkészítésnek köszönhetően most finom házi süteményeket, pitét vagy kekszet élvezhet!

1 finom vagy omlós tésztából készült süteményhez vagy 2 tálcás kekszhez szüksége lesz:

  • 1 dobozos Bio Omlós tészta sütőkeverék
  • 165 g hideg vaj
  • 1 tojás (csak a tojássárgája)
  • A tészta típusától függően: töltelék vagy díszítés tetszés szerint

A tészta pihenőideje: legalább 60 perc

Sütési idő:

  • Torta / Pite: kb. 10 perc 190 °C-on (vakon sütés) + kb. 30 perc 170 °C-on (mind a felső, mind az alsó hő)
  • Keksz: kb. 10 - 15 perc 170 °C-on (felső / alsó sütés)

És így készítheti el édes omlós tésztáját:

  1. Nyissa ki a frissentartó tömítést, és öntse a sütőkeveréket egy kellően nagy tálba vagy az ön konyhai robotjába / Thermomix-be.
  2. Vágja apróra a 165 g hideg vajat, és válassza szét a tojást. Adja hozzá a vajdarabokat és a tojássárgáját a sütőkeverékhez.
  3. Gyorsan (max. 2-3 percig) gyúrja össze a tésztát kézzel, az élelmiszer-feldolgozóval vagy a Thermomix-szel, hogy sima tészta legyen.
  4. Tekerje a tésztát ételfóliába, és tegye hűtőbe legalább 60 percig vagy egy éjszakára.
  5. Melegítse fel a sütőt a fent leírt hőmérsékletre. Kenje meg a tortaformát vagy a tepsijét, vagy bélelje ki sütőpapírral. Megszórjuk a munkafelületet és a tésztát egy kevés liszttel.
  6. Torta / Pite: Nyújtsa vékonyra a tésztát. Ennek nagyobbnak kell lennie, mint a tepsi, hogy a szélét is felhúzhassa. Tegye a tésztát a formába és bökködje meg többször a villával. Hagyja a tésztát kb. 10 percig 190 °C-ra előmelegített sütőben sülni (vakon sütés).
  7. Tipp: Mielőtt elősütnénk a tésztát, fedjük le sütőpapírral, és szárított babbal vagy borsóval nyomassuk le, hogy a tészta ne keljen meg.
    Az elősütés után 170 °C-ra csökkentheti a hőfokot. Az elősütött tésztát töltse meg az elkészített töltelékkel, és még kb. 30 percig süsse a tortát/pitét.
    Keksz: Körülbelül 5 mm vastag tésztát nyújtunk a lisztezett munkafelületen. Vágja ki kívánság szerint és tegye az előkészített tepsire. A keksz méretétől függően a keksz sütési ideje kb. 10-15 perc. Készen vannak, ha enyhén megbarnulnak. Javasoljuk, hogy a tepsiket egymás után helyezze a középsínre, és ne süsse egyszerre. Díszítse vagy töltse meg a kész omlós kekszet, hintse meg porcukorral vagy csokoládéval, színes cukorgyöngyökkel vagy lekvárral stb.
Márkák: Bake Affair
Minőségi pecsét: Austria Bio Garantie, EU- / Nem-EU Bio jelzés
Eredet: Ausztria
Nyomokban tartalmazhat: A - glutén
Tulajdonságok: Mesterséges aromáktól mentes, Mesterséges színezékektől mentes, Pálmaolaj-mentes
Összetevők
  • búzaliszt [1]
  • porcukor [1]
  • vaníliás cukor [1]
  1. ellenőrzött biológiai gazdálkodásból
Tápérték
Tápérték / 100 g
energia tartalom1507 / 360 kj / kcal
zsír0,8 g
  ebből telített zsírsavak0,1 g
szénhidrát79 g
  ebből cukor26 g
fehérje7,9 g
ballasztanyag2,6 g
0 g

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Bake Affair Bio Omlós tészta

1 vásárlói vélemény más nyelven

1,0 az 5 csillagból
5 csillag
0 (0%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
1 (100%)

1 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Bio Omlós tészta" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder