Ayurveda Lakshmi Fahéj - fűszer ghí

Ceyloni fajta

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A legjobb bio vajból előállított Original Ayurveda ghí kellemes mogyorós ízű, krémes és enyhén karamellszerű aromájú. A ghí egy könnyen emészthető zsír, tökéletes szárnyas, vad és hal ételek elkészítéséhez, pároláshoz, sütéshez vagy palacsinta készítéshez. Annyira kiadós, hogy a receptben megadott zsírmennyiség 30-50% -a elegendő az étel elkészítéséhez. A ghí egy állati zsíradék, így nem koleszterin mentes. Azonban kisebb mennyiség is elegendő belőle.

A mi "Original Ayurveda Ghee" termékünk a SONNENTOR ellenőrzött biológiai termesztéséből származó gyógynövényeivel és fűszereivel ízesített.

A fűszer és növényi ghí előnyei:

  • Az étel azonnal átveszi ízét sütés közben
  • A gyógynövények nem tudnak elégni, így nem lesznek keserűek!
  • Gazdaságos plussz gyógynövény és fűszer felhasználás ízesítéshez!
  • Hosszú eltarthatóság!
  • Nagy "füstpont"!
  • Kiadós
  • Tökéletes a kész ételhez adva utolsó íz-löketként. Néhány csepp ghí az étel tálalása előtt.

Éde és keleties ételekhez, valamint süteményekhez finom fahéj jegyekkel.

Ausztriában előállított.

Tárolás: száraz, fénytől védett helyen

Márkák: Ayurveda Lakshmi
Kiegészítő információ

Összetevők: 100% vajból nyert ghí, fahéj Ceylon (Sonnentor)

Tartósítószer és kémiai adalékok nélkül

Nyomokban tejfehérjét és tejcukrot tartalmazhat.

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Ayurveda Lakshmi Fahéj - fűszer ghí

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Fahéj - fűszer ghí" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder