Arche Naturküche Bio Genmai Miso, 300 g

Praktikus csavaros kupakkal ellátott tasak

3.373 Ft 3.750 Ft -10%

(11.243 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak )

Tartalom: 300 g

Még 6 darab raktáron

Kiszállítás szeptember 18., csütörtök-ig, amennyiben hétfő 23:59-ig rendel.

Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 24.000 Ft-tól
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Fűszerpaszta szójából és rizsből
  • Sokoldalúan az ázsiai ételekhez
  • 18 hónapos érlelés

Cikkszám: BIOG-194580, EAN: 4020943134170

Gyakran együtt vásárolt a Arche Naturküche Bio Mugi Miso, 300 g termékkel

Arche Naturküche Bio Genmai Miso, 300 g 3.373 Ft (11.243 Ft / kg)
Arche Naturküche Bio Mugi Miso, 300 g 3.155 Ft (10.517 Ft / kg)
Teljes összeg: 6.528 Ft
Leírás

A Genmai Miso 18 hónapig érlelődik, amíg ideálisan ki nem bontakoztatja a kiegyensúlyozott fűszeres ízét. Ez a szójababból és teljes kiőrlésű rizsből készült vegán és gluténmentes fűszerpaszta fűszeres-kiadós ízének köszönhetően ideális levesekhez, szószokhoz és szendvicskrémekhez.

Megjegyzés: A rizs-miso általában valamivel édesebb, mint a többi típusú miso. Ennek ellenére a Genmai Miso a teljes kiőrlésű rizs által fejleszti ki a kiadós ízét. Ha túl enyhe az Ön számára, kipróbálhat egy sötétebb, erőteljesebb miso fajtát, például a Mugi- vagy Hacho-Misot.

Márkák: Arche Naturküche
Minőségi pecsét: Bio címke, EU- / Nem-EU Bio jelzés
Táplálkozás típusa: Vegán, Vegetáriánus, Gluténmentes
Tulajdonságok: Gluténmentes
Összetevők

szójabab[1], teljeskiörlésű rizs[1], tengeri só, ivóvíz, Aspergillus Oryzae

  1. ökológiai mezőgazdaságból
Tápérték
Tápérték / 100 g
energia tartalom / energia 662 / 158 kj / kcal
zsír 6,1 g
  ebből telített zsírsavak 1,2 g
szénhidrát 10 g
  ebből cukor 7 g
fehérje 12 g
12,6 g

Ajánljuk hozzá

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Hasonló termékek

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Arche Naturküche Bio Genmai Miso